2777
2789
داشتن پشت و پناه،آزادی،بچه داشتن

الهی خوشبخت بشی. یکم بیشتر توضیح میدی؟ قانون جذب بلد بودی؟مینوشتی ارزوهاتو؟

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور داشتم كه يكي هست بهم محبت كنه اما انطور نبود 

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
الهی خوشبخت بشی. یکم بیشتر توضیح میدی؟ قانون جذب بلد بودی؟مینوشتی ارزوهاتو؟

.

برای داشتن رابطه عاطفی خوب باید آموزش دید . البته که آموزش کافی نیست و باید به دانسته عمل کرد .

به نظرم گوش نیوش های دکتر شیری و سایت پرسش و پاسخ شون خیلی کمک کننده اس.

@آنالیزا    

سلام عزیزم

من خودم چون سن خیلی کم ازدواج کردم ن ب خواستم بوده و ن دیدگاه و تصور و باوری از ازدواج داشتم که مطلع باشم

که دلیل اصلی و منطقی این امر برای چی هست

و اما بعد از فوت همسرم و رسیدن به بیست سالگی 

رفته رفته متوجه شدم ک هر شخص درونش بطور خدادادی 

یک دسته از نیاز ها ک مهم ترینش نیاز عاطفی هست 

قرار گرفته ک این موجب میشه هر فرد احساس کمبود و خلأ داشته باشه و  به یک همراه ،همدم ،همسر ،در قالب رفیق خوب نیاز  داشته باشه ک این فرد مکمل می‌تونه

علاوه بر اینکه موجب آرامش و امنیت و تکیه گاه باشه 

نیازهای روحی,جسمی و مالی رو ب کمک همدیگه فراهم 

کنه 

بنظرم اگر آدم ها در سن مناسب با دیدگاه باز متفکرانه و 

اصولی فرد مورد نظر ازدواجشون رو پیدا کنند و در دوران شناخت ب یک درک و تفاهم برسند 

میتونند اون باورهای قلبی و ذهنیشون رو در زندگی پیاده کنند و حال خوب نصیبشون بشه 

تو زندگی همه چیز عشق نیست ،گذشت ،درک ،پایبند بودن ب باورهای همدیگه و تعهد ،و اخلاق خوب از اهمیت والایی 

برخوردار هست

کسی ک کورکورانه وارد رابطه یا امر ازدواج میشه 

این رابطه پایدار نخواهد موند 

ک متاسفانه در کشور ما در دوران شناخت همه چیز صورت میگیره جز شناخت 

و چون هنوز ازدواج نکردم نمیتونم بگم ک ب باورهام 

رسیدم و خواسته هام اجرا شده یا ن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

من خودم دوست دارم کنار شخصی می‌بودم که اگر سطح مالی ضعیفی داشت اما رفیقم می‌بود زندگی بدون حاشیه 

بدون دخالت و کش مکش با کم و زیاد های مالی 

باهم کنار بیایم ،همیشه احترام و ارزش ها بینمون حفظ 

بشه همینطور ک من خواهان گرفتن عشق و احترام ارج و قرب و اعتماد از طرف مقابلم هستم خودم هم پایبند باشم و متقابلاً 

هدیه بدم ب طرف مقابلم 

من خواهان یک زندگی شاد هستم کنار شخصی ک 

کنارش خودم باشم ن تظاهر ،شخصی ک اگر معایبی دارم 

معایبم باعث از بین رفتن اعتماد ب نفسم نشه 

بتونم کنارش هم خودمو ارزشمند بدونم و هم شریک احساسیم‌و 

برای من در یک زندگی در وحله اول احساس عاشقانه متقابل خیلی مهمه و بعد کنکاش شخصیت فرد از نظر اخلاق و .......

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من خودم دوست دارم کنار شخصی می‌بودم که اگر سطح مالی ضعیفی داشت اما رفیقم می‌بود زندگی بدون حاشیه&nbs ...

انشالله خوشبخت باشی خیلی بیشترازاونچیزی که ارزوشو داری.

من خودم شرایط خیلی خوبی دارم برای ازدواج خداروشکر. ولی خب ادمی نیستم وارد رابطه های الکی بشم از هرکسی هم خوشم نمیاد. باور دارم همسر ایده ال من هست و منو پیدا میکنه. 

ولی یه چیزایی این وسط هست که من نمیدونم چیه. من شش ماهه به شدت روی باورام دارم کار میکنم. امیدوارم همسر خوبی نصیبم بشه.

هم صحبتی با شما خیلی لذت بخشه. کاش بتونم بیشترازاینا باهات حرف بزنم

انشالله خوشبخت باشی خیلی بیشترازاونچیزی که ارزوشو داری. من خودم شرایط خیلی خوبی دارم برای ازدواج خد ...

فداتون بشم شما ب من لطف دارین جانم 

خداروشکر عزیزم امیدوارم ک با این تفکر باز و عقل سلیم و دید وسیع و عقلانی شما شریک عاطفی مورد نظرتون در مسیر زندگیتون قرار بگیرند و زندگی توأم با آرامش و خوشبختی رو کنار هم تجربه کنید انشالله 🙏

فداتون بشم شما ب من لطف دارین جانم  خداروشکر عزیزم امیدوارم ک با این تفکر باز و عقل سلیم و ...

یه دنیا ممنون.انشالله گفتارشما و رفتار خدا یکی باشه

یه دنیا ممنون.انشالله گفتارشما و رفتار خدا یکی باشه

🙏🙏🙏الهی آمین یا رب العالمین 

خبرشو دیدین شاهزاده اسپانیا عاشق یه خبرنگاره شده :/  اینجا   خواسین بخونین .

خب که چی؟

من خودم دوست دارم کنار شخصی می‌بودم که اگر سطح مالی ضعیفی داشت اما رفیقم می‌بود زندگی بدون حاشیه بدو ...

سلام انالیزا 

من به ازدواج میلی ندارم چون بنظرم مردی که بالغ و فهمیده باشه و سواد رابطه داشته باشه نیست و باورهای منفی دارم .ممکنه راهنماییم کنی

اگه دنبال دوست داشتن و عاشق خود شدن هستی بزن رو نام کاربری ام و تاپیک (تمریناتی برای عزت نفس) من رو بخون .دنبال ارتقا شخصیتم هستم ،شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.  یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19    🔥 برای داشتن حال خوب میجنگم 🔥دنیا یه کلاس درسه تا درس نگیری اتفاقات تکرار میشن.عاشق خودت و خدا شو