2777
2789

بله ممکنه باعث بشه ولی احتمالش خیلی کمه انشالله که بارداری

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هاله میندازه با کاملا مثبت میشه

برای من اتفاق نیفتاده ولی یه جا خواندن احتمالش هست بهتره برای اینکه خیالت راحت بشه آزمایش بدی و اینکه به این چیزا هم فکر نکن الکی استرس بگیری انشالله که بارداری

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

من کیست داشتم تو اقدامم بودم هیچوخ بی بی هام حتی هاله هم نمینداختن این کیست نیس بچس خدا حفظش کنه اصلن نا امید نباش چنتایی از رفیقامم هستن با اینکه کیست دارن بی بی شون هاله هم نمینداخت منم این ماه با شرایط خاسی بی یی م هاله انداخته منتظرپ اگ پررنگ تر شد برم از بدم

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋
ایشالله واقعا کیست باعثش نیس؟رفتم آزمایش دادم اونجا بهم گفتن معتبر نیس شاید کیست داری ترسیدم اخه من ...

کیست اگه باعث مثبت شدن بی بی چک بشه فقط بعد خشک شدن هاله میندازه اما اگه همون لحظه که ادرار ریختی خطش قرمز شد مثبت واقعیه

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️