2777
2789
عنوان

حرف درستیه؟

180 بازدید | 18 پست

من یه پسر هشت ساله دارم وخودمم چهل سالمه وبچمم بهانه میگیره ولی من در خودم نمیبینم ، ولی اطرافیان میگن گناه داره بیار بچه ، بچه بی کس وکار میشه ، آیا واقعا این حرف درسته؟

گناه رو اون بچه ی دومیه داره که سن حساسش میفته تو سن استراحت و بی حوصلگیای شما

پسرت دوسال دیگه دوست و رفیق پیدا میکنه

کم حوصله ام...مثل گلی اول پاییز...🍂...قصری که مقارن شده با حمله ی چنگیز...

نه هیچ ربطی نداره .منطق خیلی غلطیه که فقط برای تنها نبودن یک موجود بیگناه یه موجود بی گناه دیگه رو به دنیا بیاریم

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن 

اگ توان مالی داری و خودت و پدرش هم اعصابتون میکشه بیار

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نه درست نیست

اطرافیان خیلی حرف ها واس خودشون میزنن

اهمیت نده

شما با توجه به شرایط خودت و زندگیت صرفا تصمیم بگیر

نه حرف و نظر اطرافیان

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه

دقیقا پسر منم۸سالشه 

اون روز میگه یه بچه بیاری من منت بقیه بچه ها و نمی‌کشم که باهام بازی کنن😂😂 

حالا برعکس این مغروره همه منت اینو میکشن تا دوست شه

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

این که بچه دوم میخواید یا نه تصمیم خودتونه فقط اگر می‌خواهید نباید بزارید اختلاف سنیشون بیشتر از این بشه . الانم اختلاف سنیشون زیاده . ما خودمون درگیر اختلاف سن زیادیم هم بچه ها اذیت میشن هم ما 

راستش الان متوجه نمیشی ولی بیست سال بعد بچه ات تنها می‌مونه و همیشه ترس تنها موندن بعد خودتون رو دارید و هم خودتون تو سالمندی ب شدت احساس تنهایی میکنی ،ادم یا نیاره یا آورد دو سه تا بیاره با هم کنار هم و پشت ب پشت هم باشن