2777
2789
عنوان

شپش

549 بازدید | 32 پست

سلام خانمها من یه دختر دارم پیش دبستانیه صبح متوجه شدم سرش شپش داره اعصابم خیلی خورده معلم یه موقع مقنعه اش رو برداره بگه نمی‌خواد بیاد بچه های دیگه رو آلوده می‌کنه چی سس مایونز با روغن نارگیل رو مخلوط کنم جواب میده 

از داروخونه محلول نایلیس بخر خیلی خوبه منم یکی دوبار سر پسرم رشک دیده بودم زدم شونه مخصوص هم داره

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قطره معجزه بخر بچه رو هم اذیت نکن

توی نت سرچ کن عطاری آزادی قم شماره یا پیجی چیزی داشت پیدا کن ازش قطره معجزه بخر سه روزه کامل ازبین نیره قیمتش هم کمتر از ۵۰ تومنه.

اکثر شامپوهای صد شپش سرطان زا هستن

من شش ماه دختر چهارسالم رو با سشوار و اتومو و سرکه و اسفند و ....ازار دادم واقعا روزی بیست سیبار موهاش رو میگشتم بچم از ترس چیزی نمیکفت آخرش هم باز برمیگشتن ولی قطره معجزه خریدم سه روزه خوب شد هیچ پاکسازی هم نکردم..

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

از همون مدرسه گرفته 

ما هم چند ساله هر سال درگیرش میشیم بخاطر افغانیاس با خودشون آوردن 

سس مایونز سه شب بزن پاکت بکش سرش صبحم ببرش حمون 

موهاشو کوتاه کنی کمتر اذیت میشه چون باید دو سه هفته هر روز زیر دوش با شونه شپش یا شونه ریز پنج شیش دقیقه شونه بکشی

بعدم هر روز بشین تو خونه سرشو بگرد تخما رو از سرش بکن

یه اسمری هست از داروخونه بگیر مخصوص ملحفه و لباساس 

به رخت خوابا لباسای توی کشو ها و جالباس و کمد و حوله ها و همه بزن اثرش تا ۶ بار شستشو هم میمونه 

همه اینکارا رو باید بکنی تا از زندگیت بیرون بره وگرنه حالا حالاها هست 

اسی تا سه شب قبل خواب موهاش آب و نمک بزن و صبح موهاش هشت دسته بکن و هر دسته کلی نرم کننده بزن و با شونه فلزی مخصوص شپش موهاش شونه کن  و لباس هاش و ملحفه ها ش با آب داغ و جوش شیرین بشور بعد خشک شدن اتو کن انشا الله که ریشه کن میشه 

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم   

اول برو داروخانه شامپو ضد شپش بگیر براش بزن با شونه مخصوص. ببرش حموم بزار شامپو پنج دقیقه رو سرش بمونه بعد بشور و آب بکش. در آخر نرم کنند خیییلی زیاد بزن و با اون شونه حدود نیم ساعت موهاشو شونه کن. بعد بیار بیرون با سشوار خشک خشک کن. اتو مو از ریشه نیسم ساعت موهاشو دقیق اتو کن. بعد بخوابه جلو نور و کل موهاشو چک کن و تخم شپش ها رو بکش بیرون زمان زیادی می بره شاید دو روز طول بکشه. ولی خسته نشو. هم زمان تمام لباس هاشو بنداز با آب داغ بشور و ملافه ها و پتو و بالشت رو. یه اسپری ضد حشره هم از داروخانه بگیر بزن به وسایلش. سر خودتم چک کن احتمال داره آلوده باشی. یک هفته بعد همین شامپو ضد شپش رو دوباره براش بزن و این مراحل رو تکرار کن. سعی کن هر روز ببریش حموم و نرم کننده بزن و موهاشو از ته شونه کنی این کار رو کنی چند روزه تمومه فقط مراقب باش تا یک ماه موهاشو هر روز چک کن چیزی نمونه باشه 

قطره کیمیا هم تعریفش خیلی شنیدم از با سلام خانما خریده بودن و نیازی به ضد عفونی کردن ملحفه ها اینا نداره فقط ی بار باید بزنی و تا دو روز حموم نری 

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم   

عزیزم چون معلم ممکنه بگه نیاد میخوای درمان کنی؟!! وجدان خودت کجا رفته چه طور راضی میشی بچه های کوچولوی دیگه  و ماماناشونم این عذابو تحمل کنن،به هیییچ وجه خواهشا نفرست بره مقطع دکترا نیست که ... نذار نفرین مادرا و بچه ها پشتتون بیوفته،خدا لعنت کنه مادریو که بچش شپش داشته فرستاده جایی  دختر شما ازون گرفته

فقط قطره کیمیا 

شما استفاده کردی منم تعریفش خیلی شنیدم البته با آب و نمک سر دخترم تمیز شد ولی باز میترسم برگرده