2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لطفا کمک کنید یک روز بعد از تاخیر پریودی بیبی چک رو شب زدم چون کل روز خواب بودم ادرارم غلیظ بود بیدار شدم بیبی چک زدم این بود حالا دوروز از مثبت شدنش میگذره من خیلی درد پریودی دارم که میگیره ول میکنه تازه رفتم آزمایش خون دادم گفتن بیبی چک بهش اعتمادی نیست شاید کیست داشته باشد من خیلی ناامید شدم سه چهار روزه هم وقتی با دستمال خودمو خشک میکنم حس میکنم رنگ میگیره دستماله ولی شورتمو کثیف نمیکنه 

من سر پسرم ی هفته قبل پریودی این شکلی شد.

مبارکه.مثبته

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اخه آزمایشگاه زد تو ذوقم 

چرا؟

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اره عزیزم مبارکه برو ازمایش

دادم تازه برگشتم گفت شب ساعت ۹جوابش میگه شاید کیست داری که مثبت زده خیلی ناامید شدم ولی چرا بعد از یک روز تاخیر باید اینقدر پررنگ باشه