2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من این تجربه را داشتم

پسر من زود دندان دراورد زود هم خراب شد ولی درد نداشت الان هم ۱۱ساله هست تا الان هم فقط یک بار درد داشت که واسه همون رفتیم دندانپزشکی، تمام شد و رفت این دندان ها همشون میریزن هم بچه را عذاب نده هم این همه هزینه نکن

یه خواهرشوهر دارم تا یه دونه نقطه سیاه روی دندان بچه ش میفته بدون درد میره درست میکنه هرروز هم به خاطر بچه هاش میره دندانپزشکی.

تا وقتی درد نداره ولش کن

عزیزم من این تجربه را داشتم پسر من زود دندان دراورد زود هم خراب شد ولی درد نداشت الان هم ۱۱ساله هست ...

میگم یعنی ظاهرش زشت میشه تا شیش سالگی که بخاد بیفته اخه دندون های جلوییشم هست 

من باشم تا وقتی درد نداره کاری نمیکنم حالا بیام بچه م را عذاب بدم کلی هم هزینه کنم که فقط دندان هاش قشنگ بشه

من کلا همین را فهمیدم که اگه رفتی دندانپزشکی، نمیدونم به خاطر موادشون هست یا چیز دیگه ای، ولی بعدش دائم بابد بری چون دندان بغلی هم زودتر خراب میشه

من باشم تا وقتی درد نداره کاری نمیکنم حالا بیام بچه م را عذاب بدم کلی هم هزینه کنم که فقط دندان هاش ...

ممنون از راهنماییت گلم .حالا انشاالله که درد نداشته باشه فقط 

عزیزم تجربه شخصی خودما بهت میگم 

بچه ام را تو دو سالگی بیهوش کردیم برای درست کردن دندوناش 

الان درست یکسال بعد درست کردنش دندون جلویی که کامپوزیت شده بود کند ، فقط ریشه مونده 

بردم دکترش گفت یا بی خیال شو تا وقتی درد نداره یا بیار دوباره درستش کنم ،مجدد با بیهوشی 

گفتم خب چه کاریه ول کن هم انقد بچه الکی بیهوشی بگیره و اذیت بشه هم هزینه اش خیلیه 

دفعه قبلی گفت ۱۰ تومن الان باز گفت ۱۰ تومن 

سعی کن عادت کنه روزی یک یا دوبار مخصوصا قبل از خواب مسواک بزنه ، با خمیر دندون حاوی فلوراید مخصوص اطفال

حالا مسواک  گرفتم باید بزنم مرتب براش ممنون .

اره حتما بزن که بدتر نشه 

و دکتر به من گفت اگه بتونی کسی از خارج واست خمیر دندون اطفال بیاره بهتره 

اونوری ها جنسشون بهتره 

اگه نه که از همین ایرانیا بزن 

عزیزم تجربه شخصی خودما بهت میگم  بچه ام را تو دو سالگی بیهوش کردیم برای درست کردن دندوناش  ...

عزیزم من بی تجربه تر از این حرفام ولی من خیلی وقته به بچه هام گفتم که مسواک با نمک بزنن هم دندان ضدعفونی میشه هم دهان و زبان، براشون خمیردندان کودکان نگیرید ایناخودشون شیرین کننده دارن و بیشتردندان را خراب میکنه من یه کار دیگه هم کردم خمیردندان بدون فلوراید گرفتم هم برای خودمون هم بچه ها

انشالله که همگی موفق باشید