2777
2789
ممنون گلم ازعطاری بگم روغن نباتی

الان تو اون تاپیک گفتن روغن نباتی خوب نیست چون سویا داره بیشتر باعث آلرژی میشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

قارچ پوستیه

دختر منم زد با دوتا پماد خوب شد.پماد هیدروکوتیزون و کلوتیرمازول

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها راهش اینه که بهت میگم من سوختگی های خیلی بدتر ازینم ددکتر بهم دادا بود با این داروها مثه آب رو ...

این دوتا پماد هم خوبن

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

به احتمال زیاد پی پی میکنه دیر میشوریش که اینجور میشه... به محض اینکه پی پی میکنه سریع سریع قبل از ...

ن زود میشورم اتفاقا پی پی بوبد داره بخاطره شیریش نمتونم نشورمش زود

الان تو اون تاپیک گفتن روغن نباتی خوب نیست چون سویا داره بیشتر باعث آلرژی میشه 

عزیزم فکر نمیکنم روغن جامد مشکلی داشته باشه

اکثر این پمادها کورتون دارن و مضر هستن و مصرف زیادشون خوب نیست

و به نظرم اگه با روغن مشکل حل بشه بهتره از روغن استفاده بشه

البته بازم بستگی به این داره که چی به پوست بچه بسازه

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
۶ماهشه فک نکنم دندون داره مگه ربط داره

آره عزیزم وقتی بخواد دندون درآره پی پیش میسوزونه ... به محص اینکه پی پی کرد با آب ولرم بشور هنوز خیلی ورجه وورجه نداره سعی کن پوشکش نکنی گناه داره بچه بذار خوب بشه 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht