2777
2789
عنوان

خیانت یا چی؟

127 بازدید | 18 پست

یک سال و نیم با پسری تو رابطه بودم بالا پایین زیاد داشتیم ولی پای هم مونده بودیم هر حرفی داشتیم به هم میزدیم سنگ صبور هم بودیم ینی هیچ چیزی نبود که پنهون کنیم از هم خودش به شدت ادم معتقدی هست که وقتی با کسی تو رابطه هستی نباید با جنس مخالف دیگه دوستی و رفاقت داشته باشی من هم قبول کردم همه چی خیلی خوب بود تا اونروزی که گوشیش دستم بود و دید نوتیف اینستا اومد از طرف یک دختری حرفش چیز خاصی نبود ولی مشکل اینجا بود دایرکت پاک شده بود چرا ؟ چون من نبینم و بعدش رلم شروع کرد به دروغ گفتن که این شخص دوست دختر دوستمه من احمقم داشتم قبول میکردم که یه اتفاقایی افتاد فهمیدم نه خیر آقا با دوستاش تو پارک بودن و دوستش از این دختر خانم خوشش میاد و تیکه میندازه ولی دختر خانم ایدی رل من رو میگیره و باهاش در ارتباط میمونه برا هم ریلز اینا میفرستن و حرف میزنن خیلی شک شدم وقتی فهمیدم ۱۰ روز از اون ماجرا میگذره و یک قطره اشک نتونستم بریزم برای سادگی خودم رلم خیلی اصرار داشت که یه فرصت بهش بدم و خودش فهمیده کار اشتباهی کرده ولی من دیگه اعتمادی بهش نداشتم و ندارم

از نظر من هر ارتباطی با جنس مخالف که بترسی پارتنرت بفهمه و بخای پنهونش کنی خیانته نظر شما چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصولا این کسایی که لب و دهنن و هی شعار میدن ما به فلان چیز معتقدیم بلخره یه روزی گندشون درمیاد:/

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
همیشه هم اینجوری نیس شوهرمن با همکارای خانومش درمورد کارهم حرف بزنه قایم میکنه چون میدونه من حساسم

من محدودش نکرده بودم تا بخاد پنهون کنه و همکار با یه دختر ولگرد تو پارک خیلی فرق داره

هدف. از رل زدن چیه وقتی طرف ازاولش فکرش دروغ تو هم سادگی فرش زیر پایش هستی رل یه دوستی ساده میگن رل نه که توقع ازدواج داشته باشی البته باحرمتها حفظ بشه نکه تانصف شب چت س...ک....سی وعاشقانه رد بدل بشع اینو رل نذار دیگه