2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه کیف سامسونت دارم بزرگه واسه جای قلیونمه واسه جابه جاییش نمیدونم کی خراب شد کی رمز اشتباه شد حالا باز نمیشه قلیونمونو بزاریم داخلش وقتی میریم جایی ببریمش خیلی خوشگله واسه جهازم بوده لنگشو ندیدم میترسم بشکنه منم سواله برام چطوری میشه باز کرد هرچی عدد و رمز تو دنیا بود زدم باز نشد
دسته زیپ رو ازش جدا کردم،زیپ رو راحت باز کردم الان فقط دسته های زیپ مونده تو قفل و رمز تاشوهرم بیاد درستش کنه آخه بار دومه این اتفاق میوفته شوهرم اینجوری اول درشو باز میکنه بعد قفل رو در میاره رمزشو پیدا میکنه
با یه چاقو آروم بین هر کدوم از شماره ها رو از یک تا نه رد کن و قشنگ نگاه کن. شماره های رمز یه سوراخ خیلی ریزی کنارش دیده میشه. من قبلا چمدون داداشی م رو باز میکردم
حال من خیلی خوبه. اینجاهم میام با دوستای مجازیم بگم و بخندم و شادتر شم. لطفا اگه قصد ضدحال زدن دارید تاپیک رو ترک کنید.
مهتاب راست میگه مامانم قدیم کیفهای من رو که از دست داداش کوچولوم و پاره کردن کتابهام همش رمز دار میخریدم و هی یادم میرفت رمزش چیه مامانم به این روش باز میکرد الان یادم اومد
منتظر خبرهای خوبم
یع روش دیگه هم اینه که گوشت رو ببر نزدیک شماره ها و یکی یکی شماره ها رو از یک تا نه رد کن. معمولا شماره ای که رمزه یه صدای تق میده که بقیه نمیدن
حال من خیلی خوبه. اینجاهم میام با دوستای مجازیم بگم و بخندم و شادتر شم. لطفا اگه قصد ضدحال زدن دارید تاپیک رو ترک کنید.