2777
2789
عنوان

جاری😐

241 بازدید | 23 پست

بچه ها جاریم یه عادت داره ک منو حرص میده اونم اینه ک مثلا منو همسرم برادرشوهرم وجاریم نشستیم دورهم جاریم از عمد میگ وااای فلان دختر چ هیکلی داره فلان بمان بعد ب همسرم میگ بایددبری بگیریشششش

قبلش بگم چهارنفرمون خیلی باهم راحتو خوبیم همسرمم ی ادم خیلییی پاک وسادس ازاوناس ک برااینکه طرف ناراحت نشه حتی اگ شوخیش بدباشه همراهیش میکنه ک طرف ضایع نشه

بعد دیشب گف واییی فلانی هیکلش عالیههههه باید بری بگیریشششش همسرمم خندید گف باش باش چن بارکلا ایطور گفته امشب شوهرمو گفتم اگ ازاین شوخیا کرد دگ بالو پر نده بش اون از عمد میگه

همسرمم گفت فکرنکردم ب این باشه

بنظرتون نیازه کاملا جدی درباره این موضوع باهمسرم حرف بزنم یا درهمین حد کافیه

اینم بگم از لحاظ ظاهری چ قیافه چ هیکل هیچ ایرادی ندارمو

ازنظر بقیه جز افراد خشگلم براکسایی گفتم ک شاید باخودشون بگن حتما دختره زشته جاریش میخاد طعنه بزنه بش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زشت ترین دختر جهان هستی هم باشی حق نداره اینو بچه چه برسه خوشگل باشی . ولی راستشو بخوای من فکر نمیکنم از عمد بگه شاید واقعا اهل شوخیه

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)
زشت ترین دختر جهان هستی هم باشی حق نداره اینو بچه چه برسه خوشگل باشی . ولی راستشو بخوای من فکر نمیکن ...

اخه شخصیتشو میشناسم ازاوناس ک دلش میخاد منو همسرم زیاد نریم تو کارهم مثلا همو بغل نکنیم فلان نکنیم

اخه شخصیتشو میشناسم ازاوناس ک دلش میخاد منو همسرم زیاد نریم تو کارهم مثلا همو بغل نکنیم فلان نکنیم

اوکی ببین اگه برخورد کنی اون به هدفش میرسه . یه جواب دندون شکن بده بیشتر از اون دلت خنک میشه . مثلا گفت فلانی هیکلش چه خوبه برو بگیرش عصبانی نشو . بگو عزیزم خوش هیکله چرا شوهر من بگیرتش به شوهر خودت بگو بره زن بگیره با خوبی خوشی در کنار هم زندگی کنید 😂

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)