همینکه میگی حفظ میکنم خودش بزرگترین اشتباهه. من معلمم سعی کن جمله رو کلی بخونی ی دور اصلا بفهمی منظورش چیه نوشته های کتابو حفظ نکن وقتی فهمیدی منظور سوال چیه خودت براش یه جمله معادل طراحی کن با اون جمله معادل که خودت راحتی به سوالات جواب بده. البته منظورم این نیست بخشهای مهم مطلبو از قلم بندازی فقط جمله رو اونجوری که خودت باهاش راحتی بچینگ و حفظ کن بدون اضافه کردن یا حذف چیزی
همینکه میگی حفظ میکنم خودش بزرگترین اشتباهه. من معلمم سعی کن جمله رو کلی بخونی ی دور اصلا بفهمی منظو ...
اصولا ریاضی و اینا رو سعی میکنم یاد بگیرم ولی درسای حفظی رو حتی متوجه نمیشم من دانشجوام و رشتم تغییر کرده و واقعا این مطالب برام تازگی داره خیلیاشو تازه میشنوم
خیلی خوبه ولی اگه برات سخته جمله جمله حفظ کن ولی مطلقا به صورت تکه تکه و کلمه کلمه حفظ نکن چون فقط یسری کلمات مبهم از جواب تو ذهنت میمونه و نمیتونی اونو بصورت ی جمله با مفهوم رو کاغذ یا به زبون بیاری.راستی گفتی رشتت تغییر کرده چی میخوندی و الان چی میخونی؟ دانشجویی یا مدرسه میری؟
دانشجو ام رشتم تجربی و الان مدیریت ولی حس میکنم کیفیت درس خوندم تو دبیرستان بیشتر بود همه پیشرفت میک ...
خب اشتباه تو توی انتخاب رشتت بوده. شنیدی میگن خلایق هرچه لایق؟ تو حتما با یسری دلایلی رفتی تجربی چون میدونستی لیاقتشو داری حداقل تو دانشگاه ی رشته مرتبط با تجربی انتخاب میکردی. من خودمم عین تو بودم دبیری شهید رجایی تهران قبول شدم نذاشتن برم رفتم رشته حقوق فک کن جهش از تجربی ب انسانی حتی کتابای فلسفه و منطق رو از دور هم ندیده بودم بعد یهو برم بشینم سر کلاس انسانیا واقعا برام سخت بود ولی چون دو نیمکره مغزم هماهنگ بودن تونستم از پس حفظیات اینم بربیام و حتی با معدل الف دانشگامو تموم کردم ولی بعد فهمیدم چ اشتباهی کردم چون علاقه ای ب رشتم نداشتم و آخرش برگشتم ب چیزی که هم علاقشو دارم هم تواناییشو ینی تدریس. علاقه یطرف استعداد یطرف. کاش اگه میدونستی از پسش برنمیای و حفظیاتت ضعیفه سراغ چنین رشته ای نمیومدی احتمالا بخاطر جهش از تجربی ب مدیریت شاید خیلی از اصطلاحات کتاب رو بلد نیستی بخاطر همین چیزی متوجه نمیشی که کاملا طبیعیه
خب اشتباه تو توی انتخاب رشتت بوده. شنیدی میگن خلایق هرچه لایق؟ تو حتما با یسری دلایلی رفتی تجربی چون ...
رشتمو و آیندشو دوست دارم یادمه اونموقع ام که همه به فکر پزشکی بودن من دوست داشتم کارمند باشم منتها به درساش علاقه ندارم نمراتم خوبه تلاشم میکنم ولی یکمی سرعتم تو درک مطالب پایینه وقتم گرفته میشه مثلا دوروز دستم به یه درس بنده البته زیستمم همین بود مثلا فیزیکو ۵ /۱۹ بودم بعد جغرافی رو ۱۷ شده بودم اینطوری
رشتمو و آیندشو دوست دارم یادمه اونموقع ام که همه به فکر پزشکی بودن من دوست داشتم کارمند باشم منتها ب ...
خب پس طبیعیه مغز آدم یسری چیزها رو راحت پردازش میکنه منم وقتی تو رشته حقوق داشتم درس پزشکی قانونی رو پاس میکردم تو ۸ ساعت ۵۰۰ صفحه کتاب رو شب امتحانی با عشق و علاقه نشستم خوندم ولی امان از روزی که حقوق تجارت یا آیین دادرسی داشتیم دلم نمیخواست حتی لای کتابو باز کنم باز با این اوصاف نمرات خوبی میگرفتم در اینکه هوش شما خوبه شکی نیست ولی قرار هم نیست تو همه جنبه ها و زمینه های موضوعی عالی ترین باشی. ممکنه یه درسی تورو بخودش جذب کنه و راحتتر متوجه بشی یسریا بدتر فراریت بدن از درس