2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوه دوست من یه بار پیام داد ۳یا۴سال پیش بود 

قشنگ یادمه  واسه منشی دندونپزشکی بعد یارو گفت من میخوام هم منشیم باشی هم دوستم رابطه هم داشته باشيم اوکی بودی بیوگرافی و عکس بفرست تو وات

انقدر ترسیده بودیم دوستم دوروز گوشیشو خاموش کرده بود از ترس😂😂😂😂

درخواست 🚫

واای    واقعا خود دکتره بود ؟؟

فکر کنم آره دیگه چون آدرس و اینا داشت ولی خیلی وقیح بود بعد جالب اینجاست ما دوتا انقدر پاستوریزه بودیم از خوندن پیام یارو عرق شرم بر پیشانیمان جاری شده بود🤣🤣🤣

درخواست 🚫

شماره تلفن ثابت و آدرس محل کار رو بپرس دیدی داره طفره میره یا میگه شما باید اول مشخصات بدی و ال و بل ...

ادرس و شمارشو داد زنگ زدم گفت من جنس از دوبی سفارش میدم ماه بعد جنسم میرسه یعنی شما در صورت استخدامی تقریبا یک ماه دیگه کارتون شروع میشه  نگفت که حضوری هم بیاین صحبت کنیم نمیدونم فازش چیه یعنی ندیده میخواد استخدام کنه؟؟  

فکر کنم آره دیگه چون آدرس و اینا داشت ولی خیلی وقیح بود بعد جالب اینجاست ما دوتا انقدر پاستوریزه بود ...

منم عین خودتونم واسه همین میخوام پیش دستی کنم بفهمم طرف فازش چیه ک عرق شرم بر پیشانیم جاری نشه

ادرس و شمارشو داد زنگ زدم گفت من جنس از دوبی سفارش میدم ماه بعد جنسم میرسه یعنی شما در صورت استخدامی ...

نمیدونم شاید کارش بازاریابیه و براشون فرقی نمیکنه چون بر اساس سفارشی که مثلا بتونی بگیری درصد میدن