kosar5555 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 1144 عنوان میشه بیاین کمک 39 بازدید | 4 پست من و خواهرم تخت دو طبقه داریم بعد هر چند وقت یه بار جاهامونو عوض میکنیماون ده سالشه من ۱۶ ،امشب اومدم بالا ولی میترسم بیوفتم روش🥲🤌🏻حالا صدبار اینجا خوابیدما ولی بازم نگرانمتحمل وزن تخته ۱۵۰ کیلوعه من ۵۳ کیلو ام پس شاخه های یاس و مریم فرق دارند؟ آری اگر بسیار اگر کم فرق دارند، شادم تصور میکنی وقتی ندانی، لبخند های شادی و غم فرق دارند. 1402/07/15 | 00:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثمییییییین عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4590 وای حالا خیلی جای وزن داره 😁 تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵
kosar5555 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 1144 وای حالا خیلی جای وزن داره 😁 میدونمممولی چه کنم که فکرا دست از سرم بر نمی دارن پس شاخه های یاس و مریم فرق دارند؟ آری اگر بسیار اگر کم فرق دارند، شادم تصور میکنی وقتی ندانی، لبخند های شادی و غم فرق دارند.
ثمییییییین عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4590 میدونممم ولی چه کنم که فکرا دست از سرم بر نمی دارن کلا جابجا نشید 😬یا اگه قانونه رو تشک بخواب راحت بخواب خودتو عذاب نده تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵
kosar5555 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 1144 کلا جابجا نشید 😬 یا اگه قانونه رو تشک بخواب راحت بخواب خودتو عذاب نده اخه بالا هم باحاله تنها ترسم اینه که بیوفتم روش یه چیزیش بشه پس شاخه های یاس و مریم فرق دارند؟ آری اگر بسیار اگر کم فرق دارند، شادم تصور میکنی وقتی ندانی، لبخند های شادی و غم فرق دارند.