2777
2789

کیا میدونن اگر بخوام فرهنگیان قبول شم باید چیکارا کنم و چیا بخونم؟ 

دیپلمم گرافیک بوده. اگر دانشگاه هدفم فرهنگیان باشه باید کار خاصی انجام بدم؟

هرکی هررررچی میدونه بهم بگه لطفاً. هیچ اطلاعاتی در این باره ندارم. ممنونم واقعاً‌🥺🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره بخوای دیپلم کدوم رشته رو بگیری اکثر بچه هایی که فرهنگیان میخوان میرن انسانی،دیپلم انسانی ...

یعنی چی؟ 

متوجه نشدم.

من دیپلمم رو گرفتم. یعنی ۱۲ سال تحصیل مدرسه رو تموم کردم و رشته‌م گرافیک بوده.

حالا قصد دارم فرضاً معلم شم. حالا باید چیکار کنم؟

یعنی باید برم دیپلم انسانی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟

کنکورش شرط سنی داره.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
یعنی چی؟  متوجه نشدم. من دیپلمم رو گرفتم. یعنی ۱۲ سال تحصیل مدرسه رو تموم کردم و رشته‌م گرافی ...

اره دیگ باید کنکور بدی،از اونجایی که کنکور ۵۰ درصد و معدل ۵۰ درصد تاثیر داره باید دیپلم رشته ای که میخوای کنکور بدی رو هم بگیری 

چون گرافیک جزو رشته های نظری نیست دیگ؟تا اونجایی که من میدونم از طریق رشته ی تجربی انسانی ریاضی هنر و زبان میشه فرهنگیان آورد که از انسانی احتمالش بیشتره 

کنکورِ چی باید بدم؟ چه کتابایی باید بخونم؟

کنکور هنر.یه تعدادی از معلم ها رو تحت عنوان دبیری آموزش هنر از رشته هنر میگیرن

ولی همون‌طور که دوستان اشاره کردن شرط سنی داره به گمانم تا ۲۴ بود

و نمی‌دونم چه رتبه ای میخواد برای فرهنگیان یه تحقیق بکن 

2790
2778
2791
2779
2792