2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینم یهو ب خودم میبینم دارم داد میزنم گریه میکنم تا شیش صب بیدارم وقتیم میخابم خوابای پریشون و با حالت پانیک بیدار میشم دوماهه همینم💔

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

امروز اینقدر حالم بد بود و روز بدی بود واسم 

که اصلا نمیگذشت زمان 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
انقد دلم پر که واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم  روحم خیلی خستس خیلی دارم عذاب میکشم 😣

گاهی وقتا تو تنهایت بر خودت حرف بزن بزار درداتو با صدای خودت بشنوی انقد بگو که دیگه از ارزش بیفتن برات کلا رو مشکلات زوم نکن رد شو بیخیال تر برو جلو ما واقعا معلوم نیس امروز باشیم نباشیم پس چرا تو حاله بد سر کنیم 

حاله خوبو آدم اول خودش بع خودش میده 

منم همینم یهو ب خودم میبینم دارم داد میزنم گریه میکنم تا شیش صب بیدارم وقتیم میخابم خوابای پریشون و ...

الهی بگردم 😓 

چرا؟؟ 

واقعا ازیه جایی به بعد انگار دیگه ادم نمیتونه بااین حال بد مقابله کنه😭

الله توزیباترین تکرار هرروز منی😍
اخی عزیزم چیشده مگه😔

کنکور و تاپیک اول و آخرمو ....

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
گاهی وقتا تو تنهایت بر خودت حرف بزن بزار درداتو با صدای خودت بشنوی انقد بگو که دیگه از ارزش بیفتن بر ...

چقد خوبی 

مرسی ازحرفای قشنگت

اره واقعا درست میگی باید خودم به خودم کمک کنم ولی یه جاهایی هم کم میارم وبدجور دلم میگیره

الهی بگردم 😓  چرا؟؟  واقعا ازیه جایی به بعد انگار دیگه ادم نمیتونه بااین حال بد مقابله ...

فدات شم دوماهه بچمو توی هفته ۲۰ بارداری از دست دادم بیدار میشم میبینم بچم تو شکمم نیست یهو ب خودم میام میبینم شب شده و روزام همینجور تکرار میشه نمیگذره لعنتی 

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
فدات شم دوماهه بچمو توی هفته ۲۰ بارداری از دست دادم بیدار میشم میبینم بچم تو شکمم نیست یهو ب خودم می ...

وایی خداااا😭

خیلی متاسفم گلم

باهمین دل شکستم امشب از خدا میخوام خودش کمکت کنه هرچه زودتر یه نی نی سالم بهت بده😔♥