2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همسرم این بیماری رو داشتن البته نوع مختلف داره که متاسفانه همسرم من بدترین نوعشو گرفت

خدا سلامتی بده..چطور متوجه شدین..جواب سونوگرافی چی بود..علایمی هم داشتن؟

خدا سلامتی بده..چطور متوجه شدین..جواب سونوگرافی چی بود..علایمی هم داشتن؟

سلامت باشی گلم گردنش یهو اندازه تخم مرغ باد کرد ...بعدشم دیگه ام آر آی داد که تشخیص قطعی هم با نمونه برداری گفتن که نوعش غیر هوچکینه

سلامت باشی گلم گردنش یهو اندازه تخم مرغ باد کرد ...بعدشم دیگه ام آر آی داد که تشخیص قطعی هم با نمونه ...

سونو نگرفتین؟ بعدش توی سی تی فقط یه دونه لنف نود گزارش شد؟ چند میلی بود؟ ببخشید اینقدر سوال میپرسم..بابام چند تا لنف نود توی گردن و سوپراکلاویکولار و مدیاستن و شکم داره که غیر گردن بقیه زیر یه ساخته ولی گردنش ۳در ۲ سانته

سونو نگرفتین؟ بعدش توی سی تی فقط یه دونه لنف نود گزارش شد؟ چند میلی بود؟ ببخشید اینقدر سوال میپرسم.. ...

همسر من هم تومدیاستین هم داشت و به استخوناشم رسیده بود وگرید ۴ بود که مامتوجه شدیم واونی که تو مدیاستین بود خیلی بزرگ بود وجلوی نفس کشیدنشو میگرفت پس برای پدر شما زود متوجه شدین وخداروشکر زودم خوب میشه  

همسر من هم تومدیاستین هم داشت و به استخوناشم رسیده بود وگرید ۴ بود که مامتوجه شدیم واونی که تو مدیاس ...

هر کاری میکنم نمیره واسه نمونه برداری..موندم چیکار کنم

هر کاری میکنم نمیره واسه نمونه برداری..موندم چیکار کنم

حتما زود پیگیری کنین چون بعد از تشخیص خیلی زود پیشرفت میکنه وکارو سخت میکنه..انشاءالله خدا شفای کامل بده به نظرم ببرش بیمارستان شریعتی پزشکای خوبی داره ما خصوصی بردیم و اصلا راضی نبودیم فقط به فکر پول گرفتن بودن

حتما زود پیگیری کنین چون بعد از تشخیص خیلی زود پیشرفت میکنه وکارو سخت میکنه..انشاءالله خدا شفای کامل ...

مرسی عزیزم..خیلی لطف کردی..بازم باهاش صحبت میکنم ان شاالله متقاعد بشه..چند وقته واسه همسرت تشخیص دادن؟