2777
2789
عنوان

دیگه دوسم ندارع

158 بازدید | 12 پست

حس قوی بهم میگه دیگه دوسم نداره 

خیلی سختیا رو گذروندیم با هم 

هنوزم مشکل مالی داره البته 

با اینک قلبا هنوز دوسش دارم ولی ب کاراش ک فکر میکنم میگم نه این اونی که من فکر میکردم نیست 

حتی بیان این افکار ازارم میده ی دلم میگه نه اشتباه میکنی 

نمی‌دونم چیکار کنم نه میتونم تموم کنم 

نه به دلمه که دیگه کنارش بشینم خوش باشم ... 

حس میکنم اصلا یادش رفته همه چی ... من همیشه کنارش بودم هر چی میشد میکفتم درستش میکنیم حلش میکنیم 

نمیگم اونم بی احترامی نکرده ب فکرم بوده با محبت حرف میزنه پر تلاشع و واقعا موفقه 

ولی حس میکنم مثل قبل عاشقم نیست ... نمی‌دونم چیکار کنم 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
چرا پسرا سرد میشن😭😭😭😭😭😭 چرا آخه

بعد دو سال و نیم 

نمیگم سرده ... ولی من دلم پره ازش 

چرا کسی نمیاد از تجربه های بگه 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم.. کاملا درکت می کنم‌ولی بدون هر رابطه ای نیاز به آبیاری داره... مثل یه گلدون که تو خونه باشه و همیشه نیاز به نور و آب داشته باشه.. احتمالا مدتی رابطه تون رو آبیاری نکردبن که چنین احساسی بهت دست داده... 

خیلی از این فکر ها هم به خاطر شرایط روحی بد خود آدم هست .. آدم مقابلمون دقیقا همون آدمه ولی چون ما حالمون خوب نیست برداشت های دیگه ای از رفتاراش می کنیم... 

گفتی دلت پره ازش.. چالش حرف زدنه.. بشین یه دل سیر باهاش حرف بزن.. نزار این احساس عذابت بده.. دوباره دو نفره های قشنگ ترتیب بده و رابرتسون رو آبیاری کن همه چی درست میشه.. این احساس ها زودگذر هست میاد و میره خیلی بهش توجه نکن .. منم تا قبل از ۲۸ سالگی خیلی اذیت می شدم از این فکرها .. ولی الان که ۳۰ سالمه واقعا به یه ثبات احساسی رسیدم و فهمیدم خیلی از اون فکر ها دلیلش احساسات هورمون ها و چه میدونم مسائل مربوط به خودم بود وگرنه طرف مقابلم تغییر اساسی نکرده بود و رفتارهاش ناشی از مشعله خستگی فکر و ... بود 

و دیگه اینکه ما خیلی وقتا مردها رو از نگاه خودمون قضاوت و تحلیل می کنیم در حالی که ذات وجودی اون ها جور دیگریست.. بهت پیشنهاد می کنم حتما کتاب رازهایی در مورد مردان و زنان ونوسی مردان مریخی رو بخونی

یه چیز دیگه هم بهت بگم بخدا طلاست این نکته اگه انجامش بدی هیچ وقت با طرف مقابلت به بن بست نمی خوری و اگه انجام مدی زندگیت محکوم به جدایی میشه.. و اون اینه که هیچ وقت هیچ وقت نزار حرفی تو دلت بمونه اگه ناراحت شدی بگو حتما.. ولی شیوه صحیح ابراز کردن رو هم یاد بگیر.. اینکه بلد باشی از احساس و خواسته هات صحبت کنی بدون اینکه طرف مقابلت رو مقصر خطاب کنی .. اینکه بتونی جملاتت رو با من شروع کنی نه با تو.. مثلا بگی من اینطوری دوست دارم من از این جمله ناراحت میشم من فلان احساس رو دارم نه اینکه بگی تو اونطوری هستی چرا تو فلان و ...

امیدوارم تونسته باشم کمکی هر چند کوچیک بهت کرده باشم دوست خوبم

میدونستی تو ی فرشته ای :)))❤️❤️

یه چیز دیگه هم بهت بگم بخدا طلاست این نکته اگه انجامش بدی هیچ وقت با طرف مقابلت به بن بست نمی خوری و ...

مدونی مشکل همینه ک من این مدت از هم دور بودیم هیچی نگفتم همه چی ریختم تو خودم 

و این باعث احساس بدمه 

دقیقا اون شب همون موقع ک تاپیک زدم زنگ زد و حرف زدیم من فک کردم نمیاد 

فقط منتظرم ببینمش با این لحنی ک گفتی ناراحتیام بیان کنم 

امیدوارم تونسته باشم کمکی هر چند کوچیک بهت کرده باشم دوست خوبم

سلام عزیزم 

همینجوری ک گفتی ام بود 

فقط اینکه مرسی انقد خوب بهم راهنمایی کردی من اومدم تاپیکام گشتم پیدات کنم