2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی تاحالا لباس زیر کادو داده اخع 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
البته کلا چهار بار بهم کادو داد یه بارم یه پابند استیل داد که خیلی چیپ بود

انگار خواسته ب بچه ی چیزی داده باشه الان کسی ب بچع پابند استیل نمیدع چ برسه ادم بزرگ

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

انقد بدم میاد  کسی بهم لباس زیر و کلا لباس کادو بده چون کاملا سلیقه ای و سایزی هست 

باورم نمیشه یه بار همکلاسیم برام لباس زیر خرید که انقد سایزش کوچیک بود گفتم کثافت تو تاحالا سایز من نفمیدی این چیه اخه 

برای چی یه بارم بهم شور   ت داد از کادوشم میترسم

راستش منم حس خوبی نگرفتم بعضیا بدجنسن شاید دعایی چیزی باشه ببخشیدا اینو‌میگم ولی مواظب باش