اگر پسری به آدم بی محلی کنه از لحاظ کاری مجبور بشی باهاش حرف بزنی بنظرتون بازهم بی محلی میکنه
من با خودم فکر میکنم یه پسره تو شرکت با اینکهدفهمبد من ازش خوشم میاد ولی بی محلم کرد با خودم میگم اگر از لحاظ کاری باهاش ارتباط برقرار میکردم الان اینجور نبود متاسفانه حتی نشد باهاش ارتباط کاربر قرار کنم با اینکه هر دو مالی بودیم.
آخه ببین تو خودتم دختری یه دختر هیچ وقت تا چراغ سبزی ندیده باشه محل نمیده این خودش اول بار اومد به من گفت من شمارو فلان جا دوسال پیش دیدم در حالی که من ایشون رو اصلا ندیده بودم اون موقع باهم حرف زد اینجور نبود که من همینجوری نشون بدم ولی بعدش اینجوری کرد
شاید ذهنش درگیره یا مشکلی داره ک محل نداده شاید صرفا خواسته بشناستت هر سر حرف باز کردنی نخ دا ...
اون موقع که باهام حرف زد تو محل کار نبود بعد دوهفته تو محل کاردیدمش بی محلم کرد دوستم میگه شاید کسی تو زندگیش که تو همون شرکت میترسه از دستش بده برا اینه
بعد دوهفته دیدمش کلی ذوق داشتم نگاش کردم میخواستم باهاش سلام علیک کنم نگام کرد بعد سرش رو انداخت پایین و رفت این موضوع گذاشت ندیدمش تا ۵ ماه بعد آخه من اون شرکت رو ترک کردم بعد ۵ ماه دوباره برگشتم تو سلف اداره اتفاقی دیدمش روبرو م بود رو میز جلویی جوری سرش رو تو گوشی کرده بود کاملا مشخص بود که اون زودتر دیده حرص خوردم بلند شد نگاش کردم ولی ا اون اصلا . روزهای بعد هر روز تو سلف دیدمش ولی هیچ وقت نگاه نکرد
اره بی خیال میشم . بعد اینکه طرف دیگه تو شرکت هیچ وقت نشد باهم حتی کاری حرف بزنیم شاید اگر کاری دائم در ارتباط بودیم میشد یه چیزی ولی حتی کاری هم نشد باهم حرف بزنیم لی خیالش