2777
2789
عنوان

ارتباط کاری

87 بازدید | 10 پست
اگر پسری به آدم بی محلی کنه از لحاظ کاری مجبور بشی باهاش حرف بزنی بنظرتون بازهم بی محلی میکنه 

من با خودم فکر میکنم یه پسره تو شرکت با اینکهدفهمبد من ازش خوشم میاد ولی بی محلم کرد با خودم میگم اگر از لحاظ کاری باهاش ارتباط برقرار میکردم الان اینجور نبود متاسفانه  حتی نشد باهاش ارتباط کاربر قرار کنم با اینکه هر دو مالی بودیم.

ازت خوشش نمیاد اصرار نکن 

آخه ببین تو خودتم دختری یه  دختر هیچ وقت  تا چراغ سبزی ندیده باشه محل نمیده  این خودش اول بار اومد به من گفت من شمارو فلان جا دوسال پیش دیدم در حالی که من ایشون رو اصلا ندیده بودم اون موقع باهم حرف زد اینجور نبود  که من همینجوری نشون بدم ولی بعدش اینجوری کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه ببین تو خودتم دختری یه  دختر هیچ وقت  تا چراغ سبزی ندیده باشه محل نمیده  این خودش ...

شاید ذهنش درگیره یا مشکلی داره ک محل نداده 

شاید صرفا خواسته بشناستت هر سر حرف باز کردنی نخ دادن نیس 

باید بازم چک کنی رفتاراشو اگه نخ داد توام نخ بده 

نداد بیخیالش شو

شاید ذهنش درگیره یا مشکلی داره ک محل نداده  شاید صرفا خواسته بشناستت هر سر حرف باز کردنی نخ دا ...

اون موقع که باهام حرف زد تو محل کار نبود بعد دوهفته تو محل کاردیدمش بی محلم کرد دوستم میگه شاید کسی تو زندگیش  که تو همون شرکت میترسه از دستش بده برا اینه

اینم ممکنه  زمان بده و ببین چند چنده

میدونی چیه من ناشی بودم که اون موقع که همش ازم می پرسید  کاری نکردم شماره اش رو بگیرم یا اون از من بگیره خوب معلومه که بعد دوهفته یادش میره

مگه دیگه باهاش هم صحبت نمیشی و نمیبینیش ؟

بعد دوهفته  دیدمش کلی ذوق داشتم نگاش کردم میخواستم باهاش سلام علیک کنم نگام کرد  بعد سرش رو انداخت پایین و رفت این موضوع  گذاشت ندیدمش تا ۵ ماه بعد آخه من اون شرکت  رو ترک کردم بعد ۵ ماه دوباره برگشتم  تو سلف اداره اتفاقی دیدمش روبرو م بود رو میز جلویی جوری سرش رو تو گوشی کرده بود کاملا مشخص بود که اون زودتر  دیده حرص خوردم بلند شد نگاش کردم ولی ا اون اصلا . روزهای بعد هر روز تو سلف دیدمش ولی هیچ وقت نگاه نکرد

خب اینهمه نخ دادی اگه میخواست طناب میداد  بنظرم بیخیالش شو  خودتو کوچیک نکن

اره بی خیال  میشم . بعد اینکه طرف دیگه تو شرکت هیچ وقت نشد باهم  حتی کاری حرف بزنیم شاید اگر کاری دائم در ارتباط بودیم میشد یه چیزی  ولی حتی کاری هم نشد باهم  حرف بزنیم لی خیالش