2777
2789

پس چرا نام کاربریت اینجوره 😐

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بله خدارو شکر من قبول نهایی شدم شما هم از قبولی ها بودین ؟

سلام عزیزم 

۲۸ همین ماه امتحان دارم 

هر روز دارم میخونم

خواهش میکنم اگر مقدوره بهم میگی که چی خوندی و بیشتر چیارو بخونم 

[QUOTE=315903447]سلام عزیزم  ۲۸ همین ماه امتحان دارم  هر روز دارم میخونم خواهش میکنم اگر مقدوره بهم میگی ...[/QUOTE

سلام برات ارزوی موفقیت میکنم

... _پول ارز فردریک میشکین و مددی_حسابداری نوروش_اقصاد محسن نظری؛ریاضی و زبان نخوندم با اطلاعات خودم رفتم

کتاب ساریخانی فقط تسته

مجموعه ای از نمونه سوالات ارگانهای مختلف طی چندین سال

سلام عزیزم  ۲۸ همین ماه امتحان دارم  هر روز دارم میخونم خواهش میکنم اگر مقدوره بهم میگی ...

علاوه بر اینا تو کانالهای استخدامی عضو شدم که فایلهای پی دی اف خوبی داشتن هم تست هم منابع

فرصتم کم بود چیزی حدود ۴۰ روز

ولی شبانه روز خوندم

علاوه بر اینا تو کانالهای استخدامی عضو شدم که فایلهای پی دی اف خوبی داشتن هم تست هم منابع فرصتم کم ...

سلام عزیزم 

فدات مرسی خانم گل از راهنماییت 

انشالله تا ۲۸ این ماه خودمو برسونم و بخونم تا جایی که میشه 

انشالله موفق باشی

سلام عزیزم  فدات مرسی خانم گل از راهنماییت  انشالله تا ۲۸ این ماه خودمو برسونم و بخونم ت ...

خواهش میکنم عزیزم

از همه چی بزن و بخون

من شاغل بودم تو بخش خصوصی

روز ۹ساعت خونه نبودم ۸ساعت کار و ۱ ساعت مسیر رفت ک برگشت

بچه مدرسه ای دارم

مسئولیت خونه هم یه طرف

ولی از خواب و استراحتم زدم‌ و خوندم و نمره ی اول کتبی بودم تو شهرمون .

ایشالا موفق باشی.