bombastic_sideeye مدیر عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 94 عنوان درس دادن به بچه ها | مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 22 پست من فردا روز اول کاریمه معلم زبانم به بچه ها باید درس بدم، ۷ ۸ ساله تا ۱۰ ۱۱، هیچ ایده ای ندارم با بچه ها چطوری باید رفتار کنم، چیکار کنم ازم خوششون بیاد و بهم گوش کنن؟ 1402/07/14 | 22:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bombastic_sideeye مدیر استارتر عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 94 چند سال زبان خوندین؟ آموزشگاه رفتین یا خودتون خوندید خودم ۳ سال خوندم با فیلم دیدن یاد گرفتم
mobinagogoli عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 3737 وای خوشبحالت من واقها نمیدونم باید با بچه ها چطوری کار کنم بازی اینام بلد نیستم بازی با فلش کارت همه جوره میشه هنگ مندوز یه روزی خوب میبینمت داداشی😍
bombastic_sideeye مدیر استارتر عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 94 بازی با فلش کارت همه جوره میشه هنگ من دوز فمیلی فرندز فلش کارت نداره من اصلا کتابشم هنوز نگرفتم خیلی یهویی شدامشب میشینم یاد میگیرم یه چیزاییممنونم عزیزم
mobinagogoli عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 3737 فمیلی فرندز فلش کارت نداره من اصلا کتابشم هنوز نگرفتم خیلی یهویی شد امشب میشینم یاد میگیرم یه چیزای ... چه بد که فلش کارت ندارهههههه میگم ما کتابامون تولیدات داخلیه متود مال خودمونه اما رو همه کتابا جوابه این کتاب شما فکر کنم حدودا بشه ترم ۸درسته؟ یه روزی خوب میبینمت داداشی😍
bombastic_sideeye مدیر استارتر عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 94 چه بد که فلش کارت ندارهههههه میگم ما کتابامون تولیدات داخلیه متود مال خودمونه اما رو همه کتاب ... عزیزم چی تدریس میکنی؟والا فکر میکنم ۵ هفته باشه دوره ترمشمن باید از وسط کتاب درس بدم تازه🤦🏻♀️
mobinagogoli عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 3737 عزیزم چی تدریس میکنی؟ والا فکر میکنم ۵ هفته باشه دوره ترمش من باید از وسط کتاب درس بدم تازه🤦🏻♀️ مال ما کتابامون milestonesو smart فعلا اینارو تدریس میکنم پایه هستن و خداروشکر هر کتاب یه ترمه با فلش کارت و فایل صوتی و پوستره یه روزی خوب میبینمت داداشی😍
bombastic_sideeye مدیر استارتر عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 94 مال ما کتابامون milestonesو smart فعلا اینارو تدریس میکنم پایه هستن و خداروشکر هر کتاب یه ترمه با فل ... چقدر خوبببموفق باشییی عزیزممم💞
mobinagogoli عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 3737 چقدر خوببب موفق باشییی عزیزممم💞 Good luck dear یه روزی خوب میبینمت داداشی😍