2777
2789
عنوان

پرستاری گناباد

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 19 پست
مطمئنی میاری؟ اگه سال دیگه ام نهایتش پرستاریه که یکسالت رو‌حروم نکن دیگه پارسال چی قبول شدی؟

قطعا میتونم. امسال خیلیی خوندم‌.مدیریتم سر جلسه بد بود. ریاضی مخصوصا استرس گرفتم بس که سخت بود. 

پارسال مامایی ازاد اوردم. دولتی هم نگم بهتره. تو ۶ ساعت انتخاب رشته کردم. مهندسی گیاهپزشکی تهران در اومد

قطعا میتونم. امسال خیلیی خوندم‌.مدیریتم سر جلسه بد بود. ریاضی مخصوصا استرس گرفتم بس که سخت بود.  ...

استرس سال دیگه رو هم در نظر بگیر

ولی اینهمه سال پشت کنکور موندن واقعا پشتکار و انرژی زیادی مطلبه

من بودم همین پرستاری رو میرفتم چون واقعا توان سال چهارم رو تو خودم نمیدیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول. البته نمیدونم با مهاجرت پرستاری میشه به درامد بالا رسید یا نه؟ طوری که خونوادم تو رفاه باشن...

بنظرم اگه واسه پول قصدت مهاجرت باشه موفق نمیشید..اصلا کلا هرکاری فقط واسه پول باشه موفقیت نمیاره...اینکه اول ببینی علاقه داری مهاجرت کنی یان میتونی با شرایط دوری راه بیای یان..اول برید تحقیق کن برا مهاجرت شرایطش چجوریه...از کسی ک پرستاره مهاجرت کرده رفته خارج ازش اطلاعات بگیر...ب حرف کسی ک اطلاع نداره گوش نکن...