2777
2789
عنوان

جاری بی ادب

162 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها ی مشاوره میخواستم ما امروز مسجد رفته بودیم ختم یکی از بستگان من ۵ تا جاری دارم با یکیش خوبم. بگذریم چند بار ب جاری هام سلام دادم بی محلی میکنن قیافه میگیرن خود درگیرن الان نزدیک ی ساله اینجورین هم دست شدن با ضد منن

بعد منم امروز انعکاس رفتار خودشون شدم بحشون بر خورده بود افتضاح بعد مجلس تموم شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از جاریهام اومد با صدا بلند تو جنع برگشت ب من گفت من جاری بزرگ تره توهم باید ب من سلام بدی قشنگ با دستم داشت نشون میداد تهدیم کرد منم برگشتم گفتم با من درست رفتار  کن محل نمیدی منم محل نمیدم یک بار دو بار سه بار و...

دیدم مثل دم پاشدن رفتن 

منم ب پدرشوهرم گفتم پدر شوهرمم گفت زنگ میزنم ب غلط کرده بیوفته ولی هرجور حساب میکنم دلم راضی نمیشه میگم از این به بعد چه جوری رفتار کنم یا برای این موضوع چه برخوردی داشته باشم