2777
2789
عنوان

تنظیم چربی پوست

45 بازدید | 6 پست

ماسک شنی دارم میزنم برا تنظیم چربی پوست بعد الان صورتم داره جوش میزنه یکی می‌گفت داره چربیش تنظیم میشه یه مدت جوش میزنی درسته ؟یا دلیل دیگه ای داره

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

واسه تنظیم چربی صورتتو با یه شوینده غیر صابونی مخصوص نوع پوست خودت یه بار صبح و یه بار شب بشور و بعدش مرطوب‌کننده مخصوص نوع پوست چرب بزن. کم کم صورتت کمتر چربی تولید میکنه

واسه تنظیم چربی صورتتو با یه شوینده غیر صابونی مخصوص نوع پوست خودت یه بار صبح و یه بار شب بشور و بعد ...

من صورتم خیلی چربه مخصوصا اطراف بینیم

ماسک شنی گیاهی خاک رس گرفتم هم برا لیفت هم تنظیم چربی بعد یه مدت دارم جوش میزنم 

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند روز یه بار ازش استفاده کردی؟ 

هفته ای یه بار 

قبلا استفاده کردم جوش زدم دیگه استفاده نکردم الان دوباره دارم استفاده میکنم سری دوم کلا یه بار استفاده کردم شنبه هفته گذشته

هفته ای یه بار  قبلا استفاده کردم جوش زدم دیگه استفاده نکردم الان دوباره دارم استفاده میکنم سر ...

شاید حساسیت داری. مواد طبیعی ممکنه حساسیت زا باشن. همیشه قبل اینکه چیزی به صورتت بزنی روی پوست آرنجت از سمت داخل دستت، تستش کن. تا 24 ساعت بعد اگر واکنشی نشون نداد اون موقع بزن به پوستت. اگه تست نگیری سد دفاعی پوستت از بین میره و خدای نکرده به مشکلات پوستی دچار میشی. 

شاید حساسیت داری. مواد طبیعی ممکنه حساسیت زا باشن. همیشه قبل اینکه چیزی به صورتت بزنی روی پوست آرنجت ...

مرسی عزیزم حتما دفعه بعد این کارو میکنم