2821
2789
عنوان

باردارم؟

180 بازدید | 20 پست

3 4 روزه خیلی نفخ دارم و درد شکم و کمردردم بعد امروز 12 ساعت تو ماشین بودم از سفر برگشتم از صبح حالت تهوع دارم دوباره بهتر شدم ولی الان رسیدم خونه درد شکمم و نفخ و حالت تهوع امونم رو بریده 4 روز دیگه موعدمه

این ماه هم اقدام داشتم بنظرتون باردارم؟ بیبی چک بزنم الان؟ 

بیبی چک بزن   گاهی وقتا علائم تلقینی هست

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بزن اگه باشی نشون میده 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

مرسی عزیزم آخه خیلیا میگن 1 هفته بعد عقب افتادن امشب میزنم حتما

مال من ۵ روز قبل موعد نشون داد 

ایشالله که بارداری 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

الان بزنم نشون میده؟ درد شکم نمیتونم تکون بخورم با حالت تهوع  واقعا تلقینی نیست

بزن ان شاء الله ک مثبته 

اگر منفی بود باز یه روز از موعد گذشت تکرار کن

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بزن ان شاء الله ک مثبته  اگر منفی بود باز یه روز از موعد گذشت تکرار کن

منفی شد عزیزم ولی خودم یه هاله خیلی کمرنگ دیدم ولی میگم 4 روز مونده به دوره ام 

صبر میکنم اگر 4 یا5 روز عقب انداختم تست و آزمایش میدم 

بزن الان ب ما هم بگو.لایکم کن.ایشاله ک مبارک باشه

عزیزم زدم من خودم حس میکنم یه هاله کمرنگ بود ولی چون 4 روز مونده به پریودیم صبر میکنم اگر 4 یا 5 روز تاخیر داشتم دوباره چک میکنم یا آزمایش میدم خداکنه باردار باشم 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792