2777
2789
عنوان

زخم کاری

807 بازدید | 17 پست

سلام

سمیرا به طلاوعی گفت چون هفته میس دیدم ساعتت خراب شده... برات ساعت خریدم..

جریانش چی بوده؟؟

چرا طلوعی هنگ کرد یهو؟؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم نفهمیدم اینجاش چرا هنگ کرد یارو بعد یچی دیگه.....من به دستمالچی مشکوکم...تو چی؟

پلیسه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

عزیزم بنظرت آخرش چی میشه ؟

چرا دستمالچی مالک رو قایم کرده؟ 

Mσσɳ🌝آیدا در زبان ترکی : درون ماه، مثل ماه. آیدا در زبان فارسی : شاد و خوشحال. آیدا در زبان آلمانی : فرشته.🧚🏻‍♀️✨متاهل و متعهد💞💍||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا💎کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست اون فقط یک انسانه با عقیده ی دیگه🙃مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد حتما میزارم.

بنظرت زنه شفاعت چرا انقد از طلوعی متنفره ؟ من میگم ی رابطه ای بینشون بوده... 

یا اومده واسه انتقام 

Mσσɳ🌝آیدا در زبان ترکی : درون ماه، مثل ماه. آیدا در زبان فارسی : شاد و خوشحال. آیدا در زبان آلمانی : فرشته.🧚🏻‍♀️✨متاهل و متعهد💞💍||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا💎کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست اون فقط یک انسانه با عقیده ی دیگه🙃مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد حتما میزارم.
عزیزم بنظرت آخرش چی میشه ؟ چرا دستمالچی مالک رو قایم کرده؟ 

دستمالچی خودش پلیسه.مالک و قایم کرده که سر از کار طلوعی دربیاره.

طلوعی تو کار زد و بنده

بنظرت زنه شفاعت چرا انقد از طلوعی متنفره ؟ من میگم ی رابطه ای بینشون بوده...  یا اومده واسه ان ...

منم نمیدونم

ولی فک میکنم علیه شفاعتم حتی باشه.

واسه شوهر خودشم نقشه داره.

میخواد دختره و به میثم نزدیک کنه. که نقششو عملی کنه.

منم نمیدونم ولی فک میکنم علیه شفاعتم حتی باشه. واسه شوهر خودشم نقشه داره.  میخواد دختره و به ...

دقیقاااااااا

منم با اولین نگاهش فهمیدم چ‌مرموزبه

اون اصلا سردردی برا شیدا نداره فقط میخواد ب هدفش برسه اونوقت شیدای ساده فک می‌کنه مث مامانشه

دقیقاااااااا منم با اولین نگاهش فهمیدم چ‌مرموزبه اون اصلا سردردی برا شیدا نداره فقط میخواد ب هدفش ...

ارهشیدا خیلی سادس. همههه چی ام بهش میگه

کجایی تو ؟ 😅

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤