2777
2789
عنوان

خانما بیاین بگین به پسرم چی بگم؟بیچاره شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2338 بازدید | 86 پست
اره والا ماهم تازه اومدیم این ساختمون همسایه روبه روییمون پسر دارن ما دختر اینا باهم همسن هستن شایدم ...

دقیقا خدایی نکرده اتفاقی بیفته همین همسرامون اول همه بهمون سرکوفت میزنن نه سفت ومحکم بااااش کوتاه نیا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا خدایی نکرده اتفاقی بیفته همین همسرامون اول همه بهمون سرکوفت میزنن نه سفت ومحکم بااااش کوتاه نی ...

اره والا خواهر دست به دلم نذار که خونه وقتی میگه تو خیلی سختگیری میکنی بچه پوسید تو خونه رعشه میفته به تنم چون جلو دخترمون میگه دخترمم ازم متنفر میشه فکر میکنه باباش ادم خوبیه انگار دارم دوتا بچه بزرگ میکنم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

خوکتور انقدر آزار نده توی شرایط فرهنگی واجتماعی فعلی برای خیلی ازخانواده ها ممکنه پیش بیاد باهرمشاور ...

دستت درد نکنه عزیزم. الان که نذاشتم بازی کنن پسرم گریه کرد گفت میدونم بخاطر دکتر بازی نمی‌ذاری بازی کنیم، قول میدم دیگه دکتر بازی نکنیم

گفتم نه درس داری.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

چقد حساسیت به خرج میدین بچه ان دیگ ما خودمون بچه بودیم مگ ازین کارا نمیکردیم؟  همین ک بچه خوشش ...

بعید می‌دونم. پسرم حافظه قوی داره

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ولی خیلی جالبه ک اومده گفته اگ خیلی حساسی ازت حساب میبره بگو این خیلی کار زشتیه سری بعد انجام نده با ...

حساب نمیبره. تو خونه صدبار با برادرش شوخی خطرناک می‌کنه هر چی میگم نکن گوش نکیده

اره والا خواهر دست به دلم نذار که خونه وقتی میگه تو خیلی سختگیری میکنی بچه پوسید تو خونه رعشه میفته ...

دقیقاً شوهر منم میگفت بذار بازی کنن.

حتی میگفت بذار بره خونشون

بعید می‌دونم. پسرم حافظه قوی داره

یادش ک نمیره ولی خود ب خود میفهمه که کارش اشتباهه دیگ انجام نمیده مثلا بچه ها نمیدونن دست تو دماغ بده یا فحش بد دادن بزرگ ک میشن خودشون میفهمن بده دیگ انجام نمیدن راحب این موضوعم همینه الان اصلا نمیفهمه چی ب چیه بعدا خود ب خود از سرش میفته من خودم بچه بودم از روی کنجکاوی ازین کارا میکردیم اصلا هم نه میدونستم س ک س چیه زن و مردی چیه اصلا یه غریزه هس ک ناخوداگاه هس بزرگ ک میشی میفهمی تو اجتماع زشته و کار بدیه دیگ خود ب خود از سر ادم میفته 

ولی خب اینک مستقیم اومده گفته باید یه تذکری داده بشه یا منع بشه میتونی ب مادر طرفم بگی ک اونم بدونه احتمالا برخورد میکنه و تذکر میده

دیگه نمی‌ذارم. ولی بچمو چکار کنم؟ تا حالا اصلاً این شرایط براش پیش نیومد. میترسم بازم با بچه های دی ...

بهتره شرایطش بوجود نیاد ک تنها باشه با ی بچه تحت نظارت خودت بازی کنن تا یادش بره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
مدرسه چی؟ به بچه ها نگه؟

فکرنکنم

تایم های زنگ تفریحشون انقدری نیس ک ب بازی های اونجوری برسه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
یادش ک نمیره ولی خود ب خود میفهمه که کارش اشتباهه دیگ انجام نمیده مثلا بچه ها نمیدونن دست تو دماغ بد ...

وای خیلی میترسم. آخه پسرم هست.پسرا بی حیاترن

بهتره شرایطش بوجود نیاد ک تنها باشه با ی بچه تحت نظارت خودت بازی کنن تا یادش بره

صد بار گفتم بیاین خونه ما بازی کنین. اون مادرش اجازه نمیده میگه اذیت می‌کنه. بچش هم شیطونه خدایی ولی بچه خودمم شیطونه.

خونه اونا هم نمیفرستم ۵ تا بچه دارن شوهرش هم معتاده. یه وضعی اصن

نه عزیزم بی خودی خودتو اذیت نکن 

دستت درد نکنه. فقط خدا به دادم برسه.

برام دعا کن