2777
2789
عنوان

خانما بیاین بگین به پسرم چی بگم؟بیچاره شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2338 بازدید | 86 پست
عزیزم ول نکردم. دقیقاً پشت در خونمون تو راه پله موکت پهن کردم بازی کردن. مگه میدونستم اونا چجوری بچ ...

ربطی نداره که عزیزم

بچه میگه بدون شلوار بالاخره ی تایمی ازشون غافل بودی

الان مثل قبل نیست همه چی هم تربیت نیست، خیلی وقت ها بچه ها از ی بچه بزرگتر که مثلا فیلمی دیگه میشنوه و یادمیگیره

مثل این کاری که پسرت اومده گفته، ربطی به تربیت کردن شما نداره، از ی بچه دیگه شنیده

شما باید حواست به بچه باشه نه که بخوای به تربیت بقیه بچه ها اعتماد کنی 

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول از همه با یه روانشناس کودک صحبت کن ، بعدم بهش توضیح بده که هیچ کس حق نداره عضو خصوصی بدنشو دست ب ...

مدرسه می‌ره. کلاس اولیه.

ما هم اینجا غریبیم کلاس خاصی نمی‌شناسم.

هر چی بهش میگم میگه آخه راحت بودم خوشم میاد😭😭😭

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

عزیزم ول نکردم. دقیقاً پشت در خونمون تو راه پله موکت پهن کردم بازی کردن. مگه میدونستم اونا چجوری بچ ...

درکت میکنم.این اتفاق به شکل بدتری برای منم افتاد ولی دخترم بااینکه خیلی اذیت شده بود حرفهامو قبول کرد ودیگه سمت اون دختر نرفت.به ۱۴۸۰زنگ بزن کد۳رو وارد کن بامشاوره یک صحبت چنددقیقه ای داشته باش راهنماییت میکنن.

از کجا میدونست اسمش دکتر بازیه ؟؟ اون پسره بهش گفته یعنی ؟؟

آره اون گفته بیا دکتر بازی کنیم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

یه نصیحت میکنم لطفاً تمام اونایی که بچه کوچیکه دارن چه دختر چه پسر توجه کنن ،هیچ وقت ندارید بچه هاتون تو کوچه بازی کنه یا نفرستید تو خونه همسایه که بازی کنن با هم ، همیشه بچه هاتونو خودتون ببرید پارک یا بفرستید کلاسی چیزی اینطوری خطر اینکه بچتون مورد آزار جنسی قرار بگیره کمتر هست تو کوچه همه طور بچه هایی هستن

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙
به پسرت بگو مریضه دکتر گفته نرو پیشش یا بگو ازینجا رفتن یه مادرشم بگو ریدی بااین تربیتت

واییییی دارم دیوونه میشم.

اونا صاحبخونه هستن.

ما اینجا مستاجریم.عجب غلطی کردم

خب دیگه بازی کنن میخوای غیر این چیکار کنی خدا رو شکر کن بچه اومده بهت گفته

آره پسرم همه چی رو میگه.

میگه با اینکه همیشه دعوام می‌کنی ولی من بازم بهت اعتماد دارم

واییییی دارم دیوونه میشم. اونا صاحبخونه هستن. ما اینجا مستاجریم.عجب غلطی کردم

بگو دستای اون پسر کثیفه 

دستش رو میزنه دماغش نمیشوره 

به هر چی دست بزنه کثیف میشه 

دیگه سمتش نرو 

مام کثیف میشیم

دیگه نمی‌ذارم. ولی بچمو چکار کنم؟ تا حالا اصلاً این شرایط براش پیش نیومد. میترسم بازم با بچه های دی ...

عزیزم دقیقا واسه پسرمن شیش سالشه اون پسره هفت بود پیش اومد همین امپول بازی.به پسرم گفتم دیگه اصلا خونه شون نری.شاید این کارم اشتباه بوده اما به پسر همسایه هم گفتم توی خیابون بود دعواش کرد البته تنها گفتم یه بار دیگه یه بار دکتر بازی واینا کنی میکشمت گفتم بذار باباتو ببینم.بهش میگم بی تربیت و این حرفا دیگه بچه میترسید ازمن.با پسر منم ازاین غلطا نکرد پسرمن این قدر صاف و بی ریا هست هیچی نمیفهمه ازاین چیزا اون عوضی بهش گفته بود

یه نصیحت میکنم لطفاً تمام اونایی که بچه کوچیکه دارن چه دختر چه پسر توجه کنن ،هیچ وقت ندارید بچه هاتو ...

کوچه نبود بخدا. دقیقاً داخل پاگرد پشت در خونمون