2777
2789

سلام خانما. ما دو ماهه اومدیم این خونه . پسرم چند باری با پسرم همسایه بازی کرد.

پسرم ۶ سالشه اون پسر کوچیکتره شایدم همسن باشه نمی‌دونم.

پسرم امروز اومد خونه گفت مامان دکتر بازی میکردیم. گفتم آمپول هم زدین ؟ گفت آره بدون شلوار. مثل این که اون بچه خیلی ماهر بوده. 

میگه به جیشم دست زد.

وای هر چی بهش گفتم عضو خصوصیه نباید کسی ببینه میگفت نه مامان وقتی آمپولم میزد یه حس خوبی داشتم. انگار میخواستم جیش بزنم.

من چیکارش کنم؟؟؟؟

تا حالا چنین چیزایی ندیدم ازش ولی مطمئنم چون خوشش اومده بازم تکرار می‌کنه.

چی بگم آخه؟؟؟؟؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂خدا یا من و ببخش خندیدم

دیگه نفرستش بازی کنه با اون پسر

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪
ای وای نزار دیگه بازی کنن باهم

دیگه نمی‌ذارم.

ولی بچمو چکار کنم؟ تا حالا اصلاً این شرایط براش پیش نیومد. میترسم بازم با بچه های دیگه تکرار کنه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

نذار بره پیش اون بچه چه جوری بچه رو جایی که خودت نیست ول میکنی آخه اصلا از هیچ نظر امن نیست تنهاش ...

عزیزم ول نکردم. دقیقاً پشت در خونمون تو راه پله موکت پهن کردم بازی کردن.

مگه میدونستم اونا چجوری بچه تربیت میکنن؟

حساسیت به خرج نده ولی ارتباط رو کاملا قطع کن دوستش چند سالشه

احتمالا ۵ یا ۶

وای من

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

اول از همه با یه روانشناس کودک صحبت کن ، بعدم بهش توضیح بده که هیچ کس حق نداره عضو خصوصی بدنشو دست بزنه ، با مادر اون بچه هم صحبت کن و دیگه نذار باهاش بازی کنه. واسه سرگرم شدنش هم میتونی ببریش پارک یا یه کلاس مثل موسیقی یا مهد کودک

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙