2777
2789
عنوان

چ شغلی انتخاب کنم خوبه

737 بازدید | 27 پست

سلام سلام، بچها من متاهلم ولی خب دلم میخواد مستقل باشم دستم تو جیب خودم باشه

ب نظرتون کدوم یک از کارا خوبه با دلیل برام بگین

یک: گل فروشی بزنم (چون تو شهرمون گل فروشی خوب نداریم) 

دو: برم تو کار پوست یعنی برم آموزش ببینم و برم تو سالن ها مشغول ب کار بشم 

سه: ادمین بشم

چهار: بشینم بخونم برا کنکور، چون متاهلم وقت زیادی نمیتونم ب درسم بدم ولی خب میتونم روزی6ساعت رو بخونم (میترسم ی سال از عمرم رو هدر بدم و ب نتیجه ای ک میخوام نرسم) 

همه میگن پول الان تو شغل آزاده ن تو کارمندی 

نمیدونم چیکار کنم خسته شدم از بیکاری 🥲

ممنون میشم کمکم کنید❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست دارم وارد حرفه دندون سازي بشم میترسم نتونم موفق باشم جسارت و جرات سابق رو ندارم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

گل فروشی . درامد بالا ،کار بدون استرس و روحیه بخش ، رقیب نداری

استرس داره گل فروش نره خشک میشه و ضرره 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من میگم برو تو کار پوست 

این روزا مردم به پوستشون بیشتر از گل و چیز های دیگه اهمیت میدن

دوست دارم وارد حرفه دندون سازي بشم میترسم نتونم موفق باشم جسارت و جرات سابق رو ندارم

منم میترسم برا کنکور بخونم 🥲

اگه دوستش داری براش تلاش کن شک نکن مطمئن میشی

واقعا چه استرس بالایی در مقابل مرگ یه نفر جلوی چشمات . خانوم شما غذام بپزی ممکنه بسوزه

عزیز جان اون پزشکی که استرس اش زیاده منم روحيه ام با پزشکی سازگار نیست

گل فروشی دردسر داره ممکن بگیره و نگیره هیچی الان به اندازه آرایشگاه و کارا زیبایی پول توش نیسی چون متاسفانه مردم عقلشون دادن تو چشمشون طرف پول نداره لباس درستی تنش کنه یا گوشت بخره بخوره ولی دایما تو آرایشگاه و ناخن کاشتن و این چیزا هست 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷