2777
2789
عنوان

وکیوم شکم

10213 بازدید | 9 پست

تا حالا انجام دادین ؟ اینکه چند بار شکمو محکم میدین تو و بیس ثانیه نفسو حبس میکنین و دوباره میدین بیرون. یه مربی بدنسازی این روشو تو پیجش گذاشته ! یکم عجیب به نظر میاد که نتیجه بده .گفتم ببینم اینجا کسی تجربه ای داره..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وکیوم شکم یه چیز علمی هست. اینجوری نیتس فقط نفستو حبس کنی. باید عضله‌های عمیق شکمی درگیر بشه هم برای هضم عذا و سیستم گوارش خوبه هم برای شکم

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.
وکیوم شکم یه چیز علمی هست. اینجوری نیتس فقط نفستو حبس کنی. باید عضله‌های عمیق شکمی درگیر بشه هم برای ...

آره. باید همزمان با حبس نفس شکمو محکم بکشیم داخل. جوری که دنده ها بزنه بیرون. شما نتیجه گرفتی؟

آره. باید همزمان با حبس نفس شکمو محکم بکشیم داخل. جوری که دنده ها بزنه بیرون. شما نتیجه گرفتی؟

بله ولی ببین از ویکوم تنها مثلا انتظار شکم خیلی تخت رو نداشته‌باش باید درکنارش رژیم و ورزش قدرتی و هوازی داشته‌باشی. این عکس شکم من:

https://s6.uupload.ir/files/img_20231006_163011_918_k9p.jpg

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.
عالیه . چقد طول کشید اینطوری بشه ؟ قبلاً چطور بود؟

قبلا ایربگ بود. من ۱۳ کیلو کم کردم تجمع چربی هم توی شکمم بود خیلی بزرگ‌ بود😂😂😂۱۳ کیلو رو خیلی اصولی زیرنظر دکتر کم کردم فکر کنم ۶/۷ماه طول کشید

قبلا ایربگ بود. من ۱۳ کیلو کم کردم تجمع چربی هم توی شکمم بود خیلی بزرگ‌ بود😂😂😂۱۳ کیلو رو خیلی اصو ...

آخ جون.پس برای منم درست میشه.😄 خیلی بزرگ نیس.اما یکم تپله.به بقیه هیکلم نمیخوره اصلا. 

با این همه کاهش وزن خوبه ترک نخورده پوستتون.افتادگی هم نداره👌