تا حالا انجام دادین ؟ اینکه چند بار شکمو محکم میدین تو و بیس ثانیه نفسو حبس میکنین و دوباره میدین بیرون. یه مربی بدنسازی این روشو تو پیجش گذاشته ! یکم عجیب به نظر میاد که نتیجه بده .گفتم ببینم اینجا کسی تجربه ای داره..
وکیوم شکم یه چیز علمی هست. اینجوری نیتس فقط نفستو حبس کنی. باید عضلههای عمیق شکمی درگیر بشه هم برای هضم عذا و سیستم گوارش خوبه هم برای شکم
اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو میگیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزتنفس ندارن فکر میکنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزتنفس نداری فقط.
اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو میگیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزتنفس ندارن فکر میکنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزتنفس نداری فقط.
قبلا ایربگ بود. من ۱۳ کیلو کم کردم تجمع چربی هم توی شکمم بود خیلی بزرگ بود😂😂😂۱۳ کیلو رو خیلی اصولی زیرنظر دکتر کم کردم فکر کنم ۶/۷ماه طول کشید