2777
2789
عنوان

میکروبیولوژی یا مهندسی صنایع ؟

1433 بازدید | 20 پست

من امسال کنکور دادم بین این دوتا رشته موندم...

هردو هم آزاد، با هردو هم میتونم کنار بیام ولی مثلا دلایلی دارم که میکرو نداره ولی مهندسی داره و یا برعکس! برای همین دودل شدم لطفا کمک کنید🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مهندسی صنایع میخونم

سلام عزیزم میشه نظرتونو بدونم؟👇🏻🌸

من نوع کار و همینطور آینده شغلیش رو دوست دارم ولی تنها چیزی که باعث میشه ۱۰۰ درصد انتخابم برای مهندسی قطعی نشه اینه که بعضیا میگن برای خانم ها مناسب نیست :)

سلام عزیزم میشه نظرتونو بدونم؟👇🏻🌸 من نوع کار و همینطور آینده شغلیش رو دوست دارم ولی تنها چ ...

اینده شغلیش خوبه من ترم سومم الان تو این یک سال و خورده ای گذشته همش ازمونهای استخدامیو چک کردم و اکثر اوقات ۳۰ الی ۴۰ مهندس صنایع خواستن شرکتهای مختلف از شرکت نفت بگیر تا پتروشیمی و صنایع فولاد و.. و رشته ی جور مهندسی و مدیریتی اینو هم در نظر بگیر ک باید بیشتر از بقیه رشته های مهندسی درس برداری و ی سری مدرک اضافه باید بهت بدن ک اینم اختیاریه و درسته رشته یکم مردونس ما سر کلاس کلا دوتا دختریم بقیه هم پسر مثل رشته مهندسی مکانیک و برقه کارگاه عملی ورق کاری و کارگاه ذوب داره کار تو ازمایشگاه هم داریم 

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
بازار کار میکروبیولوژی خیلی کمه

درسته مگه اینکه پارتی خوب داشته باشی 🙂

من دلیلم برای علاقم اینه که هرچند ممکنه اون اوایل کنار اومدن با محیطش برام سخت باشه ولی از جو کار تو بیمارستانو کار با دستگاه های آزمایشگاهی و همینطور تحقیق خیلی خوشم میاد ولی متاسفانه هم بازار کارش تقریبا کمه هم پيشرفت آنچنانی مثل کسایی که علوم آزمایشگاهی خوندن، نداره.

سلام عزیزم میشه نظرتونو بدونم؟👇🏻🌸 من نوع کار و همینطور آینده شغلیش رو دوست دارم ولی تنها چ ...

اینا هم درسایی هستن ک میخونیم هر سوالی داشتی بپرس

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
درسته مگه اینکه پارتی خوب داشته باشی 🙂 من دلیلم برای علاقم اینه که هرچند ممکنه اون اوایل کنار اومد ...

بله اصلا کار تو آزمایشگاه بیمارستان نمیتونند بکنند

هر کس هم کار میکنه غیرقانونی هست

رشته ای هست که برای لیسانسش کار تعریف نشده متاسفانه ‌‌یک گروه زیاد فارغ التحصیل بدون کار

اینده شغلیش خوبه من ترم سومم الان تو این یک سال و خورده ای گذشته همش ازمونهای استخدامیو چک کردم و اک ...

موفق باشین عزیزم🥰

بعد وقتی که مشغول به کار بشیم نوع وظایف چجوریه؟

میدونین میخوام بدونم مثل حسابداریه؟ مثلا با برنامه و پشت میز کار کردن سروکار داره؟ چون مثال زدین ورق کاری و کارگاه ذوب اینو پرسیدم😊

موفق باشین عزیزم🥰 بعد وقتی که مشغول به کار بشیم نوع وظایف چجوریه؟ میدونین میخوام بدونم مثل ...

ب عنوان بازرس و ناظر میتونی کار کنی

ب عنوان ی مدیر عامل هم میتونی کار کنی

ب جای مهندس ایمنی هم میتونی کار کنی

اون دروسی ک گذاشتم واست پایین یک سری دروس اختیاری نوشته شده و پایینش هم نوشته شده ک گواهیو بهت میدن پشت سیستم میتونی باشی تو محیط کارگاهی هم همینطور