همیشه تو زندگیم با زبان ساده با خدا حرف زدم،خیلی وقتا برام معجزه کرده،همیشه بهش می گم من شرمنده خوبیهات هستم،خیلی وقتا هم چیزی که خواستم نشده میدونم یا خیروصلاحم درش نیست یا باید صبر کنم،بهش توکل کردم ،شما هم بگرد ببین چه موقع هابی برات معجزه کرده ،شکر نعمت ،نعمتت افزون کند،وقتی یک نعمتی بهت میده ببینیش شکرش کن،خداروشکر دست و پای سالم دارم،خداروشکر سرپناه دارم،خداروشکر بخاطر غذای عالی امروزم،بهتره فرکانس خودمون رو عوض کنیم و خوبیهارو بیشتر ببینیم تا بیشتر جذب کنیم،دیدی اگر کسی نمکنشناس باشه وخوبیهاتونبینه ،دیگه دلت نمی خواد براش کاری انجام بدی
همیشه تو زندگیم با زبان ساده با خدا حرف زدم،خیلی وقتا برام معجزه کرده،همیشه بهش می گم من شرمنده خوبی ...
اتفاقا قبل اینکه بیام نی نی سایت یه دل سیر گریه کردم و داشتم باهاش حرف میزنم..و اینو بهش گفتم که واسه همه یجور خدایی نکردی برا یکی پدر بودی برا یکی دیگه ناپدری
قطعا شمایی که نقش پدر رو برات داشته الان با یه قلب اکلیلی ازش تعریف میکنی
صدایی میشنوی که بقیه نمیشنوند ؟یا چیزی میبینی که بقیه نمیبینند؟بدنت بی دلیل کبود میشه؟مشکلت دقیقا ...
ن دلیل کسی ک دوسش داشتم رفت، خواستگاریام بی دلیل بهم میخوره، درصورتیکه حتی جواب من مثبت بوده... استمنا در صورتیکه ب رضایت نمیرسم، فکر خراب، روح داغون، خوابه بد، پیشرفت نکردن تو کارها
اتفاقا قبل اینکه بیام نی نی سایت یه دل سیر گریه کردم و داشتم باهاش حرف میزنم..و اینو بهش گفتم که وا ...
دقیقا مشکلت رو برام بگو،شاید بتونم کمکت کنم،شاید همون پدر مهربان منو فرستاده باشه برا کمک بهت،انرژی درمانگر هستم،از راه دور می تونم برات پاکسازی کنم و آلودگی از بین بره،هزینه هم نداره،بهم درخواست دوستی بده