2777
2789
عنوان

عمل‌ لوزه

425 بازدید | 13 پست

میشه بیاین غذاهای نرمی بگید که بشه بعد عمل لوزه خورد

امروز روز سومش ِ... بد غذاست فرنی و شیربرنج لب نمیزنه ‌سوپ میگه دیروز خوردم.  امروز دمپخت طوری با خرده برنج و خیلی نرم درست کردم  به زور دونا قاشق خورد

بستنی هم میگه خسته شدم😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی بگردم سختشه دردشو کشیدم اب گلو ب زور ادم قورت میده

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

سیب زمینی پوره شده 

سوپ رو با همزن بزنید له بشه 

شیربرنج رو هم بزنید 

اینو یادتون نره هر چی بیشتر بخوری زودتر خوب میشی و سعی کن صحبت کنید و آب فراوان 

🌹MR🌹 آقا 🌹
هیچکدومو نمیخوره 😔😔😔😔😔 بچه ست  حتی آب هم با بدبختی میخوره

چه چیزی علاقه داره . شیرموز و شیر عسل 

من ۳۲ سالگی عمل کردم بسکه گشنم شد زرشک پلو خوردم بعدش کمی خون اومد البته مهم نیست 😁😁😁 حسابی با سوپ خیس کردم خوردم 

🌹MR🌹 آقا 🌹
تا چند روز؟ یادته؟

اره ده سالگی عمل شدم تا دوهفته. ینی دلم برا نون تنگ شده بود😂 همش سوپ، اش بدون حبوبات🤣 ابمیوه بستنی. هیچ موقع یادم نمیرع بعد عمل دکتر اومد بالا سرم گف باید بستنی بخوره ینی با گریه میخوردم از بس دردمیکرد گلوم

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

سلام ۱۷ سالمه تا امروز ۷ روزه ک از عملم گذشته خیلی سختی کشیدم از روز وم همش استفراغ میکردم هرچی میخوردم حتی شربت گلاب ب روتون بالا میوردم تا ۵ روز روزی دوبار سرم میزدم ک اب بدنم کم نشه روز۶ ام یکم بهتر ششدم و از ظهر ب بعد تا امرو دیگ استفراغ نکردم پیش دکترمم رفتم گفت عادییه ولی یه توصیه از من به شما سرمی قبل عمل بهتون میزنن حتنا بزارید کامل وارد بدنتون شه وگرنه بعد ک داروبیهوشی تزریق میشه اول کامل خوناو دارو بیهوشیا از بدنتون خارج نمیشه بعد ۴ روز تونستم یکم برنجه کته ای ششل با ماست بخورم ماست سون خریدم ک ب دهنم مزه بده توصیه مکنم حتما اگ غذا زیاد نمی تونید خورید نات سون و با پسته پودر شده خلوط کید دنتون قوی شه گوشت کباب شده رو هم درس کنید ابشو با یکم نمک بخورید اابببب رو اتیشههه خلاصه خیلی سخته الانم با انک استفراغم بند اومده اب دهنم ب سختی پایین میره و خلط امونمو بریده دعا میکنم اول بقیه حالشون خوب شه و از این مریضیا و دردا نجات پیدا کنند بعدم من ..

چه چیزی علاقه داره . شیرموز و شیر عسل  من ۳۲ سالگی عمل کردم بسکه گشنم شد زرشک پلو خوردم بعدش ک ...

وایییی ن اصلاااا ب شدت میسوزونه مخصوصاااا موز اه اوه سوزشش خیلی بده