2821
2789
عنوان

مادر شوهر

249 بازدید | 14 پست

بچها میشه راهنمایم کنید 

من نامزدم بعد رو تختی خریدم 

جاریم خیاطه قراره اون برام بدوزه 

بعد 

دیشب عکسو ب مادر شوهرم نشون دادم 

گفت. قشنگ نیست 

شیک نیست باز بگرد 

منو شوهرم از همون خوشمون اومد رفتیم گرفتیم 

اومدیم خونه نشون دادیم ی تبریک نگفت 

به نظرتون به نامزدم بگم 

خیلی ناراحت شدم 

چیکار کنم

واییییی🤦🏻‍♀️

ول کن خاله زنک بازیو

بخاطر رو تختیم مگه تبریک میگن

تقصیر خودتون بود چرا نشون دادی ک الان ناراحت شی

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نیاز نیست حرفی بزنی همون بده بدوزا 

مهم نظر تو و شوهرته

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐

اولا که چرا وسیله ای که خودت میخری واسه خودت میری نشون اونا میدی

دوما چرا جاریت بدوزه

اینهمه روتختی اماده و اینهمه خیاط

سوما میگفتی من سلیقه ام اینه خوشم اومده گرفتم

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
واییییی🤦🏻‍♀️ ول کن خاله زنک بازیو بخاطر رو تختیم مگه تبریک میگن تقصیر خودتون بود چرا نشون دادی ...

نه  من خاله زنک نیستم ولی برای جهیزیه بود انتظار داشتم ی تبریک بگه وقتی دید

مگ خودتو همسرت خوشتون نیومده؟خب استفاده کنین

بهرحال سلیقه هر کسی یجوره بخاطر اینکه باهان هم سلیقه نیس ک نباید معذرت خواهی کنه!

عزیزم برای ارامش داشتن تو زندگیت از هیچکس هیچ انتظاری نداشته باش.و هیچ کاریم به امید اینکه یروز برات جبران کنن انجام نده.این رمز ارامش زندگیه

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
نه  من خاله زنک نیستم ولی برای جهیزیه بود انتظار داشتم ی تبریک بگه وقتی دید

میدونم عزیزم ناراحتیتم کاملا بجاست

اگه شعور داشت میگفت حالا برات تجربه میشه دیگه هیچی بهش نگی و نشون ندی❤️

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
اولا که چرا وسیله ای که خودت میخری واسه خودت میری نشون اونا میدی دوما چرا جاریت بدوزه اینهمه روتخت ...

ههزاران لایک، واقعا  خوب گفتی  ، شدید موافقم، بده بیرون بدوزه 

این نیز بگذرد، 
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  10 ساعت پیش