2777
2789
عنوان

مهریه

161 بازدید | 8 پست

من بابام وکیله با توجه به چیزایی که تو دادگاه ها دیده حداقل خودش میگه این مهریه اصلا به درد نمیخوره

چون طرف یا میره همه چی رو میزنه به اسم مادر پدرش یا نهایتا به همسری که داره بچه هاشو بزرگ میکنه سالی یه سکه میده اونم قسطی!!

تعدا مردایی هم که بخاطر مهریه میرن زندان خیلی کمتر از گذشته شده چون راه ازادی زیاده

خلاصه به جای مهریه گرفتن حق و حقوق

مثل تصنیف اموال،طلاق،خروج کشور،کار،تحصیل از هر لحاظ نگاه کنی برای خانمای الان جامعه که معمولا دوست دارن کار کنن درس بخونن مثل گذشته نیست مفید تره(البته اینکه اینا حق طبیعیشونه اما خب اینجا…)

خلاصه اگه مهریه بگیرید از اون حقا خبری نیست که خب مهریه ام گرفتنش هفت خان رستمه 

گرفتن اون حقا از هر زاویه نگاه کنی نفعش بیشتره

حالا اگه همسر ایندتون دوتاشو واقعا میده که خب چه بهتر(که کمن این افراد…)

از نگاه بابای من که یه وکیله مهریه کاملا ضد حقوق زناست(البته نظرا میتونه متفاوت باشه)

در صورتی خوبه که همسرتون فوت کنه که خب…

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله درسته ولی خانوم هایی که پشتوانه مالی از سمت خانوادشون نداشته باشن مهریه براشون مهمتره اگه به م ...

خب میتونن درس بخونن و کار کنن وقتی ازدواج کردن اما اگه این حقا رو نداشته باشن اجازه این کار بهشون داده نمیشع

حق و حقوق نمیدن که  پدر مادر خودم قبول نمیکنن به طرف بگم حق و حقوق بده الکی دعوا میشه مجبورم س ...

سکوت نکن بخاطر ایندت همین…