2789
عنوان

کارم یا درسم؟

1489 بازدید | 37 پست

سلام. من‌ تو شرکت خودرو سازی کرمان موتور کار میکنم. عنوان کاریمم بازرس کنترل کیفی هس. از طرفی هم کنکور زبان انگلیسی دادم و رتبه سه رقمی دارم. کارم ماهی بالای ۱۰ تومن بهم میده و روزی هشت ساعت کاری هست. خودم دیپلم تجربیم بنظرتون کارمو ول کنم برم دانشگاه برای آینده ی بهتر؟ یا کارمو بچسبم که داخل همین پیشرفت کنم؟ خیلی دو دلم. دانشگاه باهنر کرمان قبول شدم. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظر من به هیچ عنوان کارت رو رها نکن

همزمان باهاش دانشگاه پیام نور یا ازاد شهر خودتون سال دیگه برو بخون

خودت میدونی رشته زبان انگلیسی براش کار نیست. بیخودی اینجا رو از دست میدی و بعدم کار گیرت نمیاد

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
حیفه نری چون رتبه خوبی اوردی نمیشه هم زمان هم کار کنی هم دانشگه بری؟

نه نمیتونم. شرکت کرمان موتور تو بم هست. دوماهه ک استخدام شدم و چون به زبان انگلیسی مسلطم ممکنه تو این شرکت آینده‌ای داشته باشم. اما متاسفانه دیپلمم‌و‌حسرت دانشگاه به دلم مونده. خودمم نمیدونم بهترین کار چیه. همیشه فکر میکنم برم دانشگاه، لیسانس بگیرم، ارشد بگیرم و‌همینجوری برم جلو... 

🤔 اگه از لحاظ مدرکی بهت گیر نمیدن تو هر روز داری سابقه کاری کسب میکنی و این خیلی با ارزشه

نه از لحاظ مدرکی گیر نمیدن چون شرکت خصوصی هست. ولی هرچی مدرک بالاتر داشته باشی جاهیگاه بهتری هم هستی. من‌ تو شاخه های مهندسی کار‌میکنم تو‌خط تولید. کارم‌ نسبت به بقیه سبک تر هست ولی بازم‌ ته دلم میگه پتانسیلم خیلی بیشتر از اینهاست. چند وقت پیش به‌رئیسم همینو گفتم. هفته بعدش ازم‌مصاحبه انگلیسی گرف. اومد بهم گف حیفه تو خط تولید تباه بشی. بعدش موندم هیچ خبری ازشون‌نشد. شاید زیر نظرم گرفتن. تا اخر این ماه باید تصمیم بگیرم ک برم دانشگاه یا بمونم. دلم میخواد جایی باشم ک پیشرفت کنم حالا چ‌دانشگاه یا چ این شرکت

نه نمیتونم. شرکت کرمان موتور تو بم هست. دوماهه ک استخدام شدم و چون به زبان انگلیسی مسلطم ممکنه تو ای ...

کار از رشته دانشگاهی خیلی مهم تره 

لیسانس ها داریم تو کشور ک بیکارن 

بنظرم شغلتو ادامه بده چون میگی دوست دارم برم دانشگاه پیام نور زبان برو 

کلاساشم مثل دولتی اجباری نیس 

هم میتونی گاهی وقتا بری که بهت حس دانشگاه القا شه 

هم میتونی به کارت برسی 

ولی کارتو ول نکن حیفه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
نه نمیتونم. شرکت کرمان موتور تو بم هست. دوماهه ک استخدام شدم و چون به زبان انگلیسی مسلطم ممکنه تو ای ...

خب اگه لیسانس و ارشد بگیری و همین طوری بری جلو تهش چی میشه؟ ممکنه حتی شغلی هم نگیری ...به نظرم کارنو بچسبی بهتره

نه از لحاظ مدرکی گیر نمیدن چون شرکت خصوصی هست. ولی هرچی مدرک بالاتر داشته باشی جاهیگاه بهتری هم هستی ...

به نظرم کلی تحقیق کن درباره اش و تصمیم بگیر یه دفعه ای بر اساس احساسات پیش نرو

انشاءالله که موفق باشی هر جا که هستی

به دلیل قضاوت دیگران سکوت کرده ام
به نظر من که کارتو ول کن برو دانشگاه ، البته اگه آینده داره ها

رشته زبان و‌ادبیات انگلیسی انتخاب کردم. دانشگاه باهنر کرمان قبول شدم. رتبمم سه رقمیه. دقیقا نمیدونم آینده کاری داره یا نه، ولی تا مقطع دکتری میشه خوند.