2777
2789
عنوان

توروقرآن بیاید دارم میمیرم

448 بازدید | 44 پست

سلام بچه ها من سه روزه کمردردشدیددارم یه شبم شکمم منقبض شدزیرنافم خیلی دردنفس گیری داشت یهو بدنم داغ میشه گاهی معده دردمیگیرم یهووخوب میشم ولی کمرم خیلی دردمیکنه کسی مثل من بوده علائم پریودی دارم ولی نمیادچ کنم دارم میمیرم ازدردکمر😭😭😭

برامادرشدنم دعاکنید❤🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی بزن اگر از موعدت گذشته

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
عزیزم کاش بری متخصص. اینجا کسی اطلاعاتش انقدر بالا نیست که بدون معاینه نظری بده

دقیقاا

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
عزیزم کاش بری متخصص. اینجا کسی اطلاعاتش انقدر بالا نیست که بدون معاینه نظری بده

خب شاید کسی تجربه منوداشته حالم بده اومدم خونه بابام روستادکترنیست جمعه هست 🥹🥹

برامادرشدنم دعاکنید❤🥹

ندارم تست فردابرم

چند روز از موعدت گذشته

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
ازموعدت نگذشته خواهرمن باتنبلی شدید دخترش الان۲۰روزشه☹️

پریودیم نامنظم بود سهماه دوفاستون خوردم این ماه هنوز نشدم فقط علائمش هست نمیاد من موقع پری فقط دوسه ساعت درددارم بعدمیشم حالا هیچ 

برامادرشدنم دعاکنید❤🥹