2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منتظر بمون اونایی که پذیرش شدن اگه ثبتنام نکنن ذخیره ها جایگزین میشن و میتونن ثبتنام کنن

خب اگه اونا خواستن ثبت نام کنن تکلیف ذخیره ها چی میشه

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

سریعا به اون دانشگاه زنگ بزن یا حضوری برو تا هم شانس قبولیت افزایش پیدا کنه هم پرس و جو کنی چی کار کنی

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
بچه ها میگن یه شهر و رشته فقط میشه  قبول شد یعنی بین بقیه رشته و شهر ها دیگه حق انتخاب نداری&n ...

دولتی فقط بهت یه قبولی میده اونی که به رتبت بخوره بر اساس اولویتت همونجا می مونه و ثبت میشه

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

دولتی فقط بهت یه قبولی میده اونی که به رتبت بخوره بر اساس اولویتت همونجا می مونه و ثبت میشه

مثلا منی که روانشناسی یا مشاوره می‌خوام می تونم بین شهر هایی که مدنظرم هست بزنم و هرکدوم به رتبه و ترازم بخوره طبق اولویتی که زدم قبول میشم درسته ؟

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)
مثلا منی که روانشناسی یا مشاوره می‌خوام می تونم بین شهر هایی که مدنظرم هست بزنم و هرکدوم به رتبه و ت ...

آره