2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منتظر بمون اونایی که پذیرش شدن اگه ثبتنام نکنن ذخیره ها جایگزین میشن و میتونن ثبتنام کنن

خب اگه اونا خواستن ثبت نام کنن تکلیف ذخیره ها چی میشه

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

سریعا به اون دانشگاه زنگ بزن یا حضوری برو تا هم شانس قبولیت افزایش پیدا کنه هم پرس و جو کنی چی کار کنی

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
بچه ها میگن یه شهر و رشته فقط میشه  قبول شد یعنی بین بقیه رشته و شهر ها دیگه حق انتخاب نداری&n ...

دولتی فقط بهت یه قبولی میده اونی که به رتبت بخوره بر اساس اولویتت همونجا می مونه و ثبت میشه

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

دولتی فقط بهت یه قبولی میده اونی که به رتبت بخوره بر اساس اولویتت همونجا می مونه و ثبت میشه

مثلا منی که روانشناسی یا مشاوره می‌خوام می تونم بین شهر هایی که مدنظرم هست بزنم و هرکدوم به رتبه و ترازم بخوره طبق اولویتی که زدم قبول میشم درسته ؟

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)
مثلا منی که روانشناسی یا مشاوره می‌خوام می تونم بین شهر هایی که مدنظرم هست بزنم و هرکدوم به رتبه و ت ...

آره