نازگلی_گلی مدیر عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 957 عنوان فسنجون | مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 20 پست فسنجون پختم فک کنم گردوم کهنه بود الان حس میکنم بو میده🥲زیادم پختم که بزارم فریز راه حلی نداره؟ 1402/07/14 | 13:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cinderella_new عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 12302 بنظر منم بخاطر روغنیه که باهاش پیاز و گردو رو تفت داده. خاله من یه بار روغنی که استفاده کرده بود بد ... بنظر منم گردو مونده بو نمیدهچه جالب..نمیدونستم خوب شد گفتی حواسم باشه🤍 زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
نازگلی_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 957 نمک و زردچوبه و زعفرون و رب انار و شکر و...همه مواد طبیعی فسنجون بنظرم به قول دوستان یکم زعفرون بهش ... نمیدونم شاید هنوز چون زعفرون و اینا نزدم اینجوریهخودشم اومدم زرنگی کنم برای یه هفته خورشت درست کنم بزارم برای سرکارم🥲😂
cinderella_new عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 12302 نمیدونم شاید هنوز چون زعفرون و اینا نزدم اینجوریه خودشم اومدم زرنگی کنم برای یه هفته خورشت درست کنم ... عههه زعفرون نزدی؟ شاید بخاطر همونه..تا اخر درستش کن بعد ازش ایراد بگیر عزیزم😂ایشالا خوشمزه میشه نوش جونت🤍🌼 زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
نازگلی_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 957 عههه زعفرون نزدی؟ شاید بخاطر همونه..تا اخر درستش کن بعد ازش ایراد بگیر عزیزم😂 ایشالا خوشمزه میشه نو ... هی بابا ریختم رفت😂🥲
cinderella_new عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 12302 هی بابا ریختم رفت😂🥲 حیفههههادرس میدادی میومدم برات درستش میکردمممم زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
نازگلی_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 957 حیفهههه ادرس میدادی میومدم برات درستش میکردمممم عزیزم🥲😂❤️❤️