2777
2789
نیاز ب ترم بهمن نیست بابا،دوست من پارسال مردود شد همون موقع رفت دانشگاه ازاد شهر مدنظرش،پروندشو گذا ...

الان آزاد هم نمیشه 

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای سال دوم‌مردود شدم دلم فقط یه مرگ‌میخواد با رتبه ۲۵هزار فرهنگیان آورده دوستم ولی من نیاورد ...

عزیزم بدبخت نیستی بخدا،بخاطر سهمیه هاست

من کف انتخاب رشتمو گذاشتم اولویت رد شده،یچیز دیگه دراومدم

کاش خانواده ها درک کنن بچه هارو

دلتنگ آواز قو🦢
نیاز ب ترم بهمن نیست بابا،دوست من پارسال مردود شد همون موقع رفت دانشگاه ازاد شهر مدنظرش،پروندشو گذا ...

اره الان هم با ورودی های جدید میتونن ثبت نام کنن صبح یکی بحث میکرد ک ن اول باید از طریق سایت اقدام کنی گفت اینجا پیداش بشه باز بحث کنه اینو بگم🙄

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
چجوری اخه  هم رشته بودید  چرا اینجوری کردن امسال

اره هم رشته بودیم

نمیدونم واقعا من شانس و اقبال ندارم که

خوشحال بودن برای من حرومه کلا

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟

شرایط خاصی نداره بهمن از طریق سایت آزمون انتخاب رشته میکنی و بعد میری ثبت نام،اکثرا همه قبولن کم پیش ...

دانشگاه آزاد رو منظورتونه؟

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
عزیزم بدبخت نیستی بخدا،بخاطر سهمیه هاست من کف انتخاب رشتمو گذاشتم اولویت رد شده،یچیز دیگه دراومدم ...

اگه نبودم که سال دومم این نمیشد

بخدا نمیدونم شب باباج بیاد چجوری تو چشماش نگاه کنم از بس که شرمنده ام

یه کارگره که کلی خرج کردم برام

من چجوری جوابشو دادم...

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟

پیام نورم میشه با سوابق؟ بعد شرایطش چجوره؟

پیام نور بنظرم نرو خودخوانه و مدرکش از همه پایین تره اگه میخوا غیرانتفاعی یا ازاد برو

شرایط خاصی نداره دانشگاهایی ک ثبت نام برحسب معدل دارن حضوری میری مدارکتو میبری و ثبت نام میکنی میتونی الان هم اقدام کنی با ورودی های جدید ثبت نام کنی

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒