2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه عزیزم درصداتون چطور بود و اینکه چه منابعی استفاده کردید

درصدام زیست نزدیک ۶۰ ریاضی ۲۰ شیمی ۴۰ فیزیک ۳۰

منابع هم ک زیست ای کیو پینوکیو ریاضی موج آزمون خوبه ولی من دیر گرفتمش شیمی ک همون مبتکرانه فیزیکم نشر الگو و ای کیو خوبه

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
مبارکه ❤️میشه تراز و رتبه تونو بگین  

مرسی💖

۱۵۰۰ منطقه ۳ بودم 

تراز کنکور ۹۹۰۰ سوابق ۸۵۰۰ کل ۹۳۰۰

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
از کی شروع کردی؟ من امسال ازمایشگاه شهر کرد اوردم می خوام پشت بمونم برا سال دگ به نظرت میتونم پزشکی ...

از اول تابستون میخوندم ولی کلا خیلی درسخون نبودم در حد به طور میانگین روزی ۴ ساعت اینا

سال اولتون اگه بوده امسال بمونید بنظرم بازم تصمیم نهایی با خودتونه

درصدام زیست نزدیک ۶۰ ریاضی ۲۰ شیمی ۴۰ فیزیک ۳۰ منابع هم ک زیست ای کیو پینوکیو ریاضی موج آزمون خوبه ...

چه ازمونی ثبت نام کردین؟روزی چندساعت میخوندین؟من شیمی خیلی ضعیفم بنظرتون چیکار کنم؟

لایک نکن،ریپلای نکن

از اول تابستون میخوندم ولی کلا خیلی درسخون نبودم در حد به طور میانگین روزی ۴ ساعت اینا سال اولتون ا ...

بله سال اولم بوده ولی خیلی نا امید شدم فکر نمیکردم انتخاب رشتم اینقدر بد باشه. اوضاع پایم خوبه یغنی درکل درسخون بودم ااما دوازدهم رو خوب نخوندم مخصوصا ماه های اخر

چه ازمونی ثبت نام کردین؟روزی چندساعت میخوندین؟من شیمی خیلی ضعیفم بنظرتون چیکار کنم؟

هم قلمچی میرفتم هم ماز

شیمی مبتکران خوبه ولی من از کلاسهای آنلاین شیمی چیزی نصیبم نشد

همون مبتکران رو بخونید اگه وقت شد بعدش مسائل نشرالگو هم کار کن