2777
2789
رشته خوبیه بازار کارش هم خوبه من عمران هستم

تازه نمیخوام واردش بشم

میخواستم ببینم میشه با چند نفر تیم تشکیل داد و از طریق فضایه مجازی کار شروع کرد؟

نمیخوام از دانشگاه فارغ التحصیل بشم بعد تازه کار شروع کنم

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه نمیخوام واردش بشم میخواستم ببینم میشه با چند نفر تیم تشکیل داد و از طریق فضایه مجازی کار شروع ...

بله معمولا گروه طراحی داخلی بصورت تیمی کار انجام میدن و چند تا گروه معروف من می شناسم که در سراسر ایران کار انجام میدن حتی خودشون اکیپ اجرایی دارند و صفر تا صد کار رو خودشون انجام میدن 

کاربر آقا
بله معمولا گروه طراحی داخلی بصورت تیمی کار انجام میدن و چند تا گروه معروف من می شناسم که در سراسر ای ...

این چند نفری که گفتید

بدون اینکه از اول بخوان دفتر بزنن کارو شروع کردن؟ 

بعد یه سواله دیگه هم داشتم

از طریق همین فضایه مجازی و به صورت فردی هم میشه کارو شروع کرد؟

این چند نفری که گفتید بدون اینکه از اول بخوان دفتر بزنن کارو شروع کردن؟  بعد یه سواله دیگه هم ...

بله باید یک پیج کاری توی اینستا بزنید و لی لازمه آول چندتا نمونه کار داشته باشید تا پیج تون چشمگیر تر بشه اون افرادی هم که کارشون طراحی داخلیه من توی اینستا باهاشون آشنا شدم

کاربر آقا
بله باید یک پیج کاری توی اینستا بزنید و لی لازمه آول چندتا نمونه کار داشته باشید تا پیج تون چشمگیر ت ...

برای نمونه کار باید چیکار کنم؟

وقتی میخوام تازه شروع کنم چه جوری نمونه کار برایه خودم جمع کنم؟

برای نمونه کار باید چیکار کنم؟ وقتی میخوام تازه شروع کنم چه جوری نمونه کار برایه خودم جمع کنم؟

باید چندتا پروزه رو استارت بزنید حتی اگه شده با قیمت پایین حتما لازمه

کاربر آقا
باید چندتا پروزه رو استارت بزنید حتی اگه شده با قیمت پایین حتما لازمه

بنظرتون برای کسی که از دانشگاه هنوز فارغ التحصیل نشده و تو دوره های بیرون شرکت کرده و مدرک گرفته میتونه به تنهایی استارت بزنه؟

واقعیت من از شروعش می ترسم فقط

بنظرتون برای کسی که از دانشگاه هنوز فارغ التحصیل نشده و تو دوره های بیرون شرکت کرده و مدرک گرفته میت ...

مشکلی نداره می تونید فعلا با یکی دونفر کار رو استارت بزنید تا با خم و چم کار بیشتر آشنا بشید و توی چند تا پیج طراحی هم عضو بشیذ و نمونه کارها رو ببینید خیلی خوبه 

کاربر آقا
مشکلی نداره می تونید فعلا با یکی دونفر کار رو استارت بزنید تا با خم و چم کار بیشتر آشنا بشید و توی چ ...

مرسی بابت راهنمایی هاتون خیلی لطف کردید

ممکنه باز سوالی داشتم زیره همین تاپیک مزاحم تون بشم؟