2821
2789
عنوان

دامادمون

69 بازدید | 3 پست

سلام من شوهرم ماه پیش استخون دستش ترک برداشته بود بیست روز اینا خونه بود دستشم بسته بودن گچ گذاشته بودن دستش صاف وایسه بعد من دامادمون اصلا زنگ نزد بهش منظورم شوهر خواهرم هست بعد الان این سه روز پیش دستش و عمل کردن انگشتش  و مونده لای تسمه ناخنش و کنده از ی جای دیگه گوشت برداشتن چسبوندن ب این ناخنش بخیه زدن الان مامانم اینا میگن برین پیشش دوساعت هن راهمونه  اینم شب کاره نمیدونم زنک هم نزده بپرسه حالش و ب منم میگن تو بگو زنگ بزنه میگم وقتی این دستش این جوری شد یکی زنگ نزد الان من چجوری بگم زنگ بزن حال شوهر خواهرم و بپرس بنظرتون چیکار کنم

چشم در مقابل چشم

زنگ زد بزن نزد نزن 

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همون دیگه زنگ نزده ب شوهرم الان خانوادم انتظار دارن حتی بریم پیشش منم روم نمیشه ب شوهرم بگم

به خانوادت بگو وقتی اونا زنگ نزدن توقع نداشته باشین منم زنگ بزنم مگر اینکه نمیدونستن یا مشکل داشتن ک زنگ نزدن

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!