2777
2789
عنوان

پزشکی

406 بازدید | 6 پست

اونهایی که پزشک هستن بگن یا کلا اگر پزشک میشناسین اطرافتون با چه فردی ازدواج کردن و اوکی بودن با هم دیگه؟ جدای از اخلاق و خانواده بگید مثلا طرف کارش چی بوده چه شرایطی داشته. توی دانشجویی ازدواج کردن یا نه؟ 

پزشک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب مثلا چی بوده برای شما

مثال میزنم دختر خانم در خانواده ای بزرگ شده بود که ۵ تا بچه بودند پدر هم کارمند یک اداره و مادر هم خانه دار دختر خانم پزشکی قبول شد اخر هم با یک کارمند ازدواج کرد چون خواستگارشون در همین حد بود

دختر هم بود پدر و مادرش وضعیت مالی خوبی داشتند و تحصیل کرده بودند و برای دختر خانم خونه و ماشین خوب هم خریده بودند دختر خانم دانشگاه ازاد درس میخوند خواستگارای ایشون همه خلبان و استاد دانشگاه و... بودند

فقط به رشته نیست به وضعیت مالی و تحصیلات خانواده هم برمیگرده 

یکی رو میشناسم که خودش پزشک و با ی معلم ازدواج کرده 

یکی هست خودش پزشک با ی مدیر شرکت ازدواج کرده ( صاحب شرکت )

یکی هم پزشک با پزشک هست 

البته پرستارهای رو هم میشناسم که یکی با کارمند ، یکی با مغازه دار و یکی با شغل آزاد و یکی با املاکی ازدواج کردند 

دانشجو بودم ی دانشجو پزشکی عاشقم شد ک دوست صمیمی من بود میخواست بیاد خواستگاری

ولی من عاشق کسی دیگه بودم

اون هم قیافش بهتربود هم رشته اش هم خانواده پولدار

اما من هیچی البته قیافم خوبه ولی خانواده نه

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.