2777
2789
عنوان

حالم بدهه😭

236 بازدید | 14 پست

این همه درس خوندم که رشته مورد علاقم یعنی روانشناسی و مشاوره قبول بشم که مشاوره خرم آباد قبول شدم 

خانوادم کلا با شهر دیگه مخالفن گفتن فقط میتونم خرم آباد رو بزنم منم از فرصت استفاده کردم بعد از دوان و مشاوره دانشگاه های تهران روان و مشاوره خرم آباد رو زدم که قبول شدم حالا زدن زیر حرفشون که وای حالا چه خاکی تو سرمون بریزیم چرا خرم آباد رو جز اولویت‌های اولت زدی حالا چیکار کنیم 

الان نمیزارن برم مجبورم برم دانشگاه آزاد این همه درس خوندم😭

رشته های دیگه مثل مددکاری و جامعه و فلسفه و... رو تهران می‌آوردم اما خب من روان و مشاوره دوست دارم میگن جامعه تهران قبول میشدی بهتر بود😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سعی کن راضی‌شون کنی خانوادتو 

راضی نمیشن از صبح دارم با مامانم بحث میکنم انگار نه انگار میگه خب دوست نداری بمون پشت کنکور 

من نمیتونم بمونم پشت کنکور 

یکیو واسطه کن دایی عمویی 

من مامان و بابام میگفتن برم فرهنگیان اما من فرهنگیان رو نزدم بقیه فامیلامون میگن فرهنگیان هیچکس طرف منو نمیگیره بیاد واسطه بشه:/

به خاله و عمو هات بگو یا پدربزرگی...

اوناهم مثل مامان و بابامن فقط خانواده مادریم کاری به این چیزا ندارن که بابام کلا با اونا حرفم نمیزنه چه برسه به اینکه حرف اونارو گوش کنه

عزیزم خودم همین دانشگاهم  سطحش خوبه  خصوصا واسه رشته تون یکیو واسطه کن راضی‌شون کنه یا ...

از وقتی کنکور دادم دارم اصرار میکنم برم شهر دیگه که راضی شدن گفتن فقط خرم آباد رو میتونم بزنم الان که قبول شدم میگن نه 

خسته شدم دیگه از دستشون هرچی میشینم آروم باهاشون حرف بزنم نمیفهمن شروع میکنن به داد و بیداد کردن بقیه خانوادمونم مثل اینان اوناهم نمیفهمن