2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخون، بعد زبانم بخون، از این مملکت برو، تنها شغلیه که خارج از کشور لازم نیست دوباره یه دوره چند ساله ...

ولی پرستاری خارج کشور مثل ایران آکادمیک نیست و باید کار خدمات و کمک پرستار رو هم خودت انجام بدی 

خیلی سخت تر از ایرانه 

منم جغرافیا قبول شدم😭😭😭عهه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ولی پرستاری خارج کشور مثل ایران آکادمیک نیست و باید کار خدمات و کمک پرستار رو هم خودت انجام بدی  ...

پولش خوبه، مهم نیست به نظرم، الان با شرایط ماهی ده یازده، کرایه خونه هم در نمیاد، ولی درامد بالایی داره می تونه تو چهار، پنج سال خودشو جمع کنه ماشین، خونه، درسته وام میگیره، خارج از کشور همون اول خودت انتخاب می کنی که مثلا تو کدوم بخش کار کنی، مثلا نوزادان... 

با اضافه کار تا چقد میرسه؟  

اضافه کار طرحی ساعتی ۱۴ هزار تومنه 

پیمانی ساعتی ۱۷هزار تومن میدن 

زیاد نمیشه نهایتش ماهی ۲ تومن هم اضافه کار بیفتی با کارانه 

تعرفه هم سه ماه ۶ میلیون تومن دادن یعنی ماهی ۲ تومن که اونم سر وقت نمیدن چند ماه عقب میندازن 

پولش خوبه، مهم نیست به نظرم، الان با شرایط ماهی ده یازده، کرایه خونه هم در نمیاد، ولی درامد بالایی د ...

چی بگم .....ولی ما هر چی فک میکنیم با همکارام به این نتیجه میرسیم که اونم ارزش نداره 

اضافه کار طرحی ساعتی ۱۴ هزار تومنه  پیمانی ساعتی ۱۷هزار تومن میدن  زیاد نمیشه نهایتش ماه ...

پس ۱۱ میلیون حقوق پایه بدون اضافه هستش درسته ؟ دقیقا مثل حقوق کارمندی! واقعا هیچا این مملکت عدالت نداره

پس ۱۱ میلیون حقوق پایه بدون اضافه هستش درسته ؟ دقیقا مثل حقوق کارمندی! واقعا هیچا این مملکت عدالت ند ...

بله ۱۱ حقوق پایه س 

واقعا ارزش نداره زحمتش خیلی خیلی بیشتره تا سرکار نری نمیدونی چی میگم من واقعا ضربه خوردم چه روحی چه جسمی ولی خب با این وجود شغلمو دوست دارم 

[QUOTE=312867714]چی بگم .....ولی ما هر چی فک میکنیم با همکارام به این نتیجه میرسیم که اونم ارزش نداره، 

یه همراه خوب پیدا کن، لاتا... شرکت کن واسه امرییکا... مهم اینه یکی باشه به هم انگیزه بدین تنهایی سخته...