2777
2789
خیلی هم خوب.. همش تو بیمارستان مسخره بازی. سواد خاصی هم نمیخواد چون دکترهاش هم بیسوادتر از اونان هس ...

یکسره مسخره بازی؟؟؟؟؟

از دور قضاوت نکن خانوم محترم .....من با ۲۵ سال سن مجبور شدم عمل دیسک انجام بدم 

همه چی از دور قشنگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکسره مسخره بازی؟؟؟؟؟ از دور قضاوت نکن خانوم محترم .....من با ۲۵ سال سن مجبور شدم عمل دیسک انجام بد ...

البته خدائی توی هر هزارتا شاید یکی دوتا هم با انصاف و با سواد  و دلسوز باشن که خدا به اونا خیر بده

پرستاری هم خودم پرستارم .....واقعا سخته مخصوصا شما که مرد هستی یه کار دیگه کنارش حتما باید داشته با ...

واقعیتش من شغل پدرمو میتونم ادامه بدم خیلی هم خوبه ، منتها از بچگی تا الان خیلی درس میخوندم دوست داشتم از طریقه درس یه چیز بیرون بیام برای رشته های تاپ رفت اینطوری شد ولی کلا خدمت کردن به مردم دوست دارم مخصوصا درمانی باشه

ببین بستگی داره 

اگه قصد مهاجرت داری کع سعی کن تو مدت تحصیل زبانتو تقویت کنی و بری که بهترین راهه 

اگه دوستش نداری ولی برو دانشگاه در کنارش دوباره برای کنکور بخون که اگه قبول شدی که هیچ اگه نه که ضرر نکردی 

در هر صورت از هیچی بهتره

یکسره مسخره بازی؟؟؟؟؟ از دور قضاوت نکن خانوم محترم .....من با ۲۵ سال سن مجبور شدم عمل دیسک انجام بد ...

من مدتی متاسفانه درگیر بیمارستان بودم. خدائی ی چیز هایی شب و روزش میدیدم که حالم بیشتر از مریض خراب میشد.. یکسری هاشون یک وضعی هستن نگفتنی

بخون، بعد زبانم بخون، از این مملکت برو، تنها شغلیه که خارج از کشور لازم نیست دوباره یه دوره چند ساله بگذرونی، فقط یه امتحان جامع می گیرن اونم بعد یک سال... ایرانم بمونی بیکار نیستی مطمئن باش از اولم تمرکزت رو بالا ببر معدلت خوب بشه... موفق باشی 

واقعیتش من شغل پدرمو میتونم ادامه بدم خیلی هم خوبه ، منتها از بچگی تا الان خیلی درس میخوندم دوست داش ...

ببین شما یا باید شهرستان باشی و طرحتو یا استخدام شدی فرقی نداره کنارش یه شغل آزاد داشته باشی 

یا اینکه مثل اکثر همکارای پسر بری تهران یا دو جا کار کنی یا کنارش کار تخصصی زخم انجام بدی که اونم درامدش به نسبت خوبه 

حداقل از این نظر خیالتو راحت کنم که هیچوقت بیکار نمیشی مثل بعضی از رشته ها نیست که مدرکتو بگیری بیکار بشینی خونه ولی خب درامدشم انچنانی نیست در حد ۱۰،۱۱ تومنه

من مدتی متاسفانه درگیر بیمارستان بودم. خدائی ی چیز هایی شب و روزش میدیدم که حالم بیشتر از مریض خراب ...

آره آدم بد همه جا هست خودمم زیاد دیدم ولی خب همه مثل هم نیستن به ذات آدم بستگی داره