2789
عنوان

کاشت مو

1038 بازدید | 6 پست

میشه کاشت مو انجام بدیم بدون اینکه از موهای خودمون برداشته بشه یا موهای پیوندی بکارن رو سرمون اخه میگت یه روشی بنام تکثیر اومده که چندتا تار مو برمیدارن اونارو تکثیر میدن تبدیل میشه به ۱۰۰تا تار مو و اونارو میکارن تو سر 

اونو نمیدونم ..ولی داداشم ۶ ماه پیشت کاشت

از موهای سرش برداشتن 

بخیه نداره ی روشی هست ک نمبدونم چی بود ولی پست سرش سوراخ سوراخ ریز بود ..خداروشکر کاشت موفق بود 

موهای سرش پر تر شده بخاطر قرصای زینک ک مصرف میکنه رشد موهای کاشته هم داره بهتر میشه 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
اونو نمیدونم ..ولی داداشم ۶ ماه پیشت کاشت از موهای سرش برداشتن  بخیه نداره ی روشی هست ک نمبدو ...

خب اون موهایی که از پشت سر برمیدارن دیگه درنمیاد من میگم از یه جای دیگه مو بردارن بکارن به سر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب اون موهایی که از پشت سر برمیدارن دیگه درنمیاد من میگم از یه جای دیگه مو بردارن بکارن به سر 

وااا 😂😂این حرف از کجا در اوردی ..موهای داداش من پر پره 

فکر میکردیم نمیاد ولی مث سابف اومد

وااا 😂😂این حرف از کجا در اوردی ..موهای داداش من پر پره  فکر میکردیم نمیاد ولی مث سابف اومد

ببین از پشت سرت که برمیدارن با فولیکولهاش برمیدارن دیگه پشت سر فولیکولی نداره که دربیاد 

ببین از پشت سرت که برمیدارن با فولیکولهاش برمیدارن دیگه پشت سر فولیکولی نداره که دربیاد 

نمیدونم برا داداش من ک موهای سرش کامل اومد تازه قرص زینک هم میخوره کلن پر مو شده ..